Local

Serbanoiu vrea sa-l demita pe Gheorghe, dar nu poate

Dan Chiriac
30 sep 2006 1114 vizualizări
"Seful Politiei Rutiere trebuie eliberat din functie", spune seful politiei vrincene u aflat in centrul unei anchete administrative, comisarul sef Viorel Gheorghe si-a luat concediu medical

Seful politiei vrincene i-a pus gind rau comisarului sef Viorel Gheorghe, seful Serviciului Politiei Rutiere, acuzat ca nu a oprit in trafic la semnalul agentilor de circulatie. Viorel Serbanoiu a declarat ca seful Circulatiei trebuie eliberat din functie pentru comportamentul sau in trafic, dar a precizat ca acesta a plecat intr-un "dubios" concediu medical pentru a trage de timp. "Decizia in cazul lui Viorel Gheorghe va fi luata de comisia de disciplina si consiliul de judecata, formata din patru membri si secretar. Eu nu m-am antepronuntat, doar mi-am spus punctul de vedere, prin care sustin ca domnul Viorel Gheorghe trebuie eliberat din functie pentru comportamentul sau in trafic si atitudinea fata de politistii de la Ilfov. Chiar si inspectorul general, chestorul Daniel Fatuloiu, a spus ca acesta trebuie eliberat din functie pentru ca nu este posibil ca un sef de politie rutiera sa se comporte in acest fel", a precizat ieri comisarul sef Viorel Serbanoiu, seful IJP Vrancea. Intre timp, comisarul Viorel Gheorghe a plecat in concediu medical, pentru sapte zile, dar si acesta este pus la indoiala de seful sau. "Nu pot sa contest rezultatele medicale pentru ca nu sint specialist, dar e cel putin dubios ca domnul Gheorghe s-a imbolnavit subit chiar acum", a spus Viorel Serbanoiu. Comisarul sef Viorel Gheorghe a ramas fara permisul de conducere dupa ce a fost prins de politistii din judetul Ilfov conducind cu 112 km/h in dreptul localitatii Tincabesti. Acesta nu a oprit la semnalele politistilor rutieri si a continuat drumul cu aceeasi viteza la volanul masinii sale, un Audi A6. Politistii ilfoveni s-au vazut pusi in situatia de a-l urmari pe Viorel Gheorghe cu o Dacia Logan, pe o distanta de sase kilometri. In momentul in care a fost oprit, Viorel Gheorghe a invocat faptul ca agentii rutieri nu l-au oprit regulamnetar. Incepind de miercuri, comisarul sef Viorel Gheorghe si-a pierdut dreptul de a mai conduce autovehicule pe drumurile publice. Dupa ce, 15 zile a sofat pe baza unei dovezi eliberate de politistii ilfoveni, acesta a ramas fara permis incepind de miercuri si va intra in posesia acestuia abia in a treia zi de Craciun, pe 27 decembrie. Faptele comisarului vor fi analizate in continuare de o comisie de disciplina care va intocmi un act cu cocluziile anchetei, iar consiliul de judecata format la nivelul IJP Vrancea va propune si va hotari sanctiunile impotriva lui Viorel Gheorghe. Sefii Politiei Romane i- au sugerat rutieristului vrincean sa-si dea demisia din functie cel putin pe considerentul ca un sef de Politie Rutiera nu poate avea permisul suspendat. Comisarul sef Viorel Gheorghe nu a putut fi contactat ieri pentru a comenta declaratiile sefului sau.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.