Local

Mi-au furat fata sa o oblige sa se prostitueze!

Liliana Nenciu
18 sep 2006 1670 vizualizări
O tinara de 15 ani a fugit la iubitul sau de 17 ani. Parintii minorei sint amenintati ca Iuliana Cimpoiesu va fi dusa peste hotare sa se prostitueze

Adriana Zabava din Focsani a ramas fara fiica cea mare, dupa ce a aceasta a hotarit sa fuga cu un tigan de 17 ani din zona Garii din Focsani. Gestul Iulianei Cimpoiesu a zdrunciat-o pe mama acesteia, care spune ca era un copil model si care nu i-a facut niciodata probleme. "Nu-mi vine sa cred ca a putut face asa ceva! Avea tot ce-i trebuia acasa, iar acum traieste intr-o mizerie de nedescris, o pun sa vinda pepeni si o bat. Cind am vazut ca nu mai vine acasa, am anuntat Politia si am fost sa o iau de acolo. Pe 3 septembrie a fost ultima data acasa pentru ca a obligat-o Politia, iar pe 4 septembrie a fugit din nou la acea familie de tigani. Cred ca o ameninta de se intoarce la ei, deoarece acasa nu am certat-o niciodata, si chiar daca are tata vitreg, acesta o iubeste foarte mult. Aceasta familie din tigani a imprastiat zvonuri precum ca mi-ar duce fiica sa o prostitueze in Italia. Buletinul si certificatul ei de nastere sint la mine, insa au zis ca-i fac acte false. Ma ameninta si pe mine si pe ceilalti frati ai Iulianei. Imi este frica si sa-mi mai las copiii la joaca", ne-a spus, cu lacrimi in ochi, Adriana Zabava, mama Iulianei. Aceasta a mai spus ca fiica sa tocmai intrase printre primii elevi la Liceul Economic din Focsani, insa familia la care locuieste ea acum nu i-a dat voie sa se duca la scoala. "Am platit 55 lei pentru uniforma scolara. Am fost si i-am spus directorului situatia si mi-a spus ca doar Politia poate sa remedieze aceasta situatie neplacuta. Nici nu stiu ce sa mai fac, as vrea ca oamenii legii sa-i interzica acelui tinar sa o mai vada. Daca mi-o aduc acasa, ea iar se va intoarce la el. Nu stiu ce-i face, parca o drogheaza", a mai spus mama tinerei. Faptul ca fiica sa ar putea fi dusa la prostitutie peste hotare o sperie cel mai tare pe Adriana Zabava deoarece stie ca daca se va intimpla asa, nu-si va mai vedea fiica niciodata sau va auzi de ea ca a murit. "Mi-au furat fiica s-o oblige sa se prostitueze, chiar ei mi-au zis. Voi merge pe la Protectia Copilului, la Politie, peste tot. Nu vreau sa se intimple ceva cu fata mea", a mai spus femeia care a ajuns in culmea disperarii.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.