Local

Declaratii surpriza in procesul Mindrila

Doina Ganea
16 iun 2006 1430 vizualizări
Un martor al apararii a sustinut in fata instantei ca lui Constantin Mindrila i se pregatea cu mult timp inainte povestea cu conservele.

La termenul de ieri din dosarul fostului secretar general al Prefecturii Vrancea, Constantin Eftandopolos Mindrila, a avut loc audierea martorilor care s-a lasat cu unele dezvaluiri. Din declaratiile martorilor a rezultat ca, in perioada inundatiilor de anul trecut, era o mare brambureala la impartirea ajutoarelor. In plus, martorii au recunoscut ca soferul lui Mindrila ii mai facea unele servicii personale sefului sau, in timp ce alti subordonati ai secretarului general indrazneau sa-i mai ceara cite o cafea. Martorul Dan Corneliu Hudici a declarat instantei ca avea cunostinta de un complot pus la cale de persoane necunoscute pentru a-i strica imaginea fostului secretar de prefectura. "Eram intr-un bar cind Puiu Corneliu ii spunea unui tip blond sa stea linistit ca nu i se va intimpla nimic, pentru ca Mindrila o sa fie terminat", a declarat Dan Hudici, fost jurnalist, sub juramint. Se pare ca declaratia acestuia l-a nemultumit pe Puiu Corneliu, principalul martor al acuzarii, prezent la ter menul de ieri, care a catalogat aceste declaratii ca fiind "mincinoase". Constantin Mindrila si Florin Cioarec sint acuzati de furt calificat pe timp de calamitate dupa ce, anul trecut, pe data de 19 iulie, in apartamentul fostului secretar general al Prefecturii au fost gasite 150 de conserve provenite din rezerva de stat, destinate sinistratilor vrinceni. La termenul din noiembrie 2005, Mindrila a incercat sa se apere sustinind ca soferul sau i-ar fi dus conservele acasa fara stirea sa, pentru a le trimite ulterior la niste rude la Bolotesti sau pentru a-l discredita. Urmatorul termen in care vor fi audiati si ceilalti martori in cazul Constantin Mindrila si Florin Cioarec va fi dupa vacanta judecatoreasca.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.