Local

Fanii Stelei si-au facut de cap prin Vrancea

Alex Smeu
8 iun 2006 1082 vizualizări
Un sustinator al formatiei bucurestene s-a ales cu dosar penal dupa ce a lovit o batrina la Slobozia Bradului

Suporterii stelisti care s-au deplasat ieri la partida dintre FC Vaslui si Steaua si-au facut de cap prin judetul nostru. Peste 20 de tineri s-au oprit la terasa Restaurantului Central unde au luat masa, insa n-au plecat fara sa-si dea in petic. Aici au facut scandal, s-au luat de personalul restaurantului si au aruncat cu bucati de piine si resturi de mincare in trecatori. "Dupa ce ca au vorbit murdar au plecat si cu trei pahare fara sa le plateasca", ne-a declarat o bucatareasa de la Restaurantul Central. In timp ce se deplasau prin centrul orasului, scandind numele echipei favorite si aducind injurii rivalilor de la Rapid si Dinamo, s-au luat de trecatori, injurindu-i si chiar luindu-i la suturi. Stelistii nu si-au facut de cap numai in Focsani. La Slobozia-Bradului, in timp ce se indreptau spre Vaslui, fanii echipei bucurestene au facut un popas si pentru ca au injurat cind li s-a atras atentia sa nu mai fure cirese din copaci, au intrat in conflict cu localnicii. Unul dintre microbisti, Petre Vladimir, de 20 de ani, din Bucuresti a lovit-o cu piciorul pe Marin Ioana, 57 de ani. Toti ocupantii microbuzului au fost condusi la sediul inspectoratului pentru verificari, iar 20 dintre ei au fost sanctionati contraventional pentru tulburarea ordinii si linistii publice. Agresorului femeii i-a fost intocmit dosar penal, urmind ca in functie de numarul zilelor de ingrijire medicala sa se propuna o solutie corespunzatoare. O parte dintre suporterii Stelei se aflau sub influenta bauturilor alcoolice.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.