Local

O luna si jumatate pentru repararea drumului Focsani - Suraia

Mihai Boicu
10 mai 2006 1032 vizualizări
La sfirsitul lunii iunie ar trebui sa nu mai avem gropi.

Consiliul Judetean Vrancea a stabilit ieri dimineata etapele pentru repararea DJ 204 D Suraia - Focsani, care ar trebui sa dureze 24 de zile. Astfel, o zi va dura "vizita" la gropile de pe drum si cinci zile intocmirea documentatiei pentru oferte. Etapa cea mai lunga este transmiterea invitatiilor la licitatie si primirea ofertelor, care va dura 10 zile. Verificarea ofertelor si adjudecarea va dura inca o zi, transmiterea comunicarilor catre ofertanti inca o zi, dupa care va urma incheierea contractului cu firma desemnata cistigatoare dupa perioada de depunere a contestatiilor, de sapte zile. "Consiliul Judetean va demara in regim de urgenta procedurile ce se impun pentru reluarea lucrarilor de reparatii imbracaminte asfaltica", se arata in angajamentul semnat de CJ, Prefectura si Primaria Suraia. Una dintre conditiile puse firmei care va plomba gropile dintre Focsani si Suraia este ca executia lucrarilor sa se faca in termen de doua saptamini de la incheierea contractului. "Sint multumit de aceasta solutie", ne-a spus primarul din Suraia, Pamfile Statache. CJ Vrancea a hotarit repararea celor 17 km de drum dintre Focsani si Suraia dupa ce, in urma cu doua zile, in jur de 200 de suraieni cu 60 de masini au blocat circulatia la intrarea in comuna si au cerut ca drumul sa fie reparat. In tot acest timp, de lantul viu au trecut doar masinile Salvarii si ale Pompierilor. Ultimele lucrari s-au facut in anul electoral 2004, insa drumul s-a deteriorat accentuat de atunci, in special din cauza masinilor care transporta pietris de la balastierele de pe albia Siretului.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.