Local

La Vulturu functioneaza politia politica

Mihai Boicu
8 apr 2006 999 vizualizări
In comuna Vulturu, primarul si viceprimarul au dat un sinistrat pe mina "politiei politice" de la postul comunal. Liberalii il acuza pe seful IJP Vrancea ca nu a depolitizat posturile comunale de politie

Liberalii vrinceni spun ca vor da publicitatii lista sefilor de post despre care sustin ca au facut si fac politica PSD, intrucit comisarul sef Viorel Serbanoiu, comandantul IPJ Vrancea nu a facut nimic pentru depolitizarea posturilor comunale de politie. "Numai ca nu au fost inscrisi in PSD, insa de ani de zile au facut ce au trebuit sa faca pentru acest partid. Noi i-am spus domnului inspector sef Viorel Serbanoiu, insa nu a facut nimic si o sa avem noi probleme", a declarat liberalul Nini Sapunaru. Presedintele PNL Vrancea a afirmat ca sefii de post care au facut politica PSD nu au ce cauta in politie si ca ar trebui, in cel mai bun caz, mutati in alte localitati unde sa fie monitorizati pentru a se vedea daca lucreaza in sprijinul cetateanului. Inspectorul sef Viorel Serbanoiu ne-a declarat insa ca liberalii nu l-au informat despre sefii de post care ar face politica pro PSD. "Este usor a vorbi, trebuie sa prezinti si probe. Daca cineva are ceva de spus la adresa organelor de politie sa faca plingere la organele ierarhice superioare, inclusiv la mine, si vom cerceta", ne-a declarat comandantul IPJ Vrancea. Declaratiile deputatului Nini Sapunaru au venit in contextul in care liberalii acuza autoritatile din comuna Vulturu ca au facut plingere la politia locala impotriva unui sinistrat din Vadu Rosca, Stan Iordache, care stringea semnaturi pentru ca problemele satului sa fie prezentate in Consiliul Local de catre consilierul local liberal Neculai Sandu. "A facut o lista si s-a dus la fiecare sa semneze. Primarul si viceprimarul, ce-or fi inteles ei, ca vrea sa faca un referendum sa-i schimbe din functie, au anuntat politia locala. Si, ca inainte de 1989, politia locala l-a chemat sa dea socoteala de ca stringe semnaturi", a declarat deputatul Corneliu Momanu. De remarcat ca acesta nu este singurul sinsitrat chemat la politie pe motiv ca indrazneste sa se plinga autoritatilor. De precizat ca atit primarul Alexandru Mihalcea, cit si viceprimarul Nicolae Dumitrescu au facut parte din PCR si apoi din PSD. In conditiile in care sinistratii din Vadu Rosca s-au revoltat impotriva comunismului este de inteles ca edilii sa fie ingrijorati.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.