Local

Prefectul si-a dansat sotia la Balul Politistilor

Matei Bratu
27 mar 2006 1514 vizualizări
Politistii vrinceni si-au serbat ziua la "Balul politistilor", unde au avut ocazia sa danseze, sa asculte muzica si sa vizioneze o prezentare de moda

Traditia, care se pastreaza de mai bine de zece ani, a strins simbata seara, la Casa Armatei, aproape o suta de familii de politisti. Pentru citeva ore, politistii au lasat la o parte uniforma si gradele profesionale s-au bucurat impreuna de Ziua Politiei Romane. La balul politistilor au participat numai angajatii IPJ Vrancea iar invitat de onoare a fost prefectul Ion Oprea, care si-a scos in lume si sotia. Imediat dupa ce s-au asezat strategic la mese, politistii au fost uimiti de o prezentare de moda a Casei de Moda "Nausica". Fetele cu rochii de seara foarte sexi le-au aruncat priviri seducatoare politistilor dar si sotiilor acestora. De asemenea, la bal a fost prezenta si o formatie care a animat atmosfera. Comisarul sef Viorel Sebanoiu impreuna cu sotia sa au deschis balul. Imediat, politistii si-au urmat seful pe ringul de dans. Surpriza serii a fost un tort de aproape 17 kilograme care a fost savurat de politisti. "Este deja o traditie pentru noi acest bal. Ne place faorte mult pentru ca avem ocazia sa ne stringem in afara orelor de program si sa ne simtim bine. Pentru prima data, am pregatit un tort pentru colegii mei, pe care il voi taia cu placere in zorii zilei", ne-a spus inspectorul sef Viorel Serbanoiu.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.