Local

Locuinta blocata de boltarii vecinului

Doina Ganea
5 apr 2011 1229 vizualizări

Audientele acordate la inceputul fiecarei luni de catre primarul Focsaniului, Decebal Bacinschi, incep sa fie din nou foarte lungi. Ieri, acestea s-au prelungit pina spre seara

Printre cei care au lasat sesizari primarului s-a numarat si un cuplu de pensionari din Focsani. Familia Hristache Lungu s-a plins edililor de faptul ca accesul in spatele imobilului a fost blocat de boltari si alte materialele de constructii ale unui vecin. Problema este ca familia Lungu a facut nenumarate sesizari la Primarie pe aceasta tema, dar pina acum nu s-a luat nicio masura. "Desi la sesizarile noastre am primit mai multe adrese prin care ni se face cunoscut ca i se va pune in vedere eliberarea caii de acces, pina in prezent aceasta insa a ramas blocata. Va rugam insistent sa dispuneti cele legale, cu atit mai mult cu cit a devenit imperios necesara verificarea instalatiei de caldura care are robinetii de izolare in spatele imobilului", s-a plins pensionarul Hristache Lungu, fost jurnalist. Pensionarii mai sustin ca vecinul lor si-a permis sa betoneze o parte din curtea comuna si altor locatari fara acordul acestora din urma. Decebal Bacinschi a recunoscut ca este o problema la imobilul cu pricina. "Voi trimite pe cineva la fata locului sa vedem despre ce e vorba si vom lua masuri. Oamenii sint in virsta si e pacat sa-i pui pe drumuri asa", ne-a spus primarul. (Doina GANEA)


 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.