Local

O femeie a murit incercind sa-si apere fiul

Matei Bratu
6 ian 2006 870 vizualizări
Victima a fost impinsa de sot si s-a lovit cu capul de o soba.

Marina Tronaru (65 ani), din Ciorasti, a fost omorita in timp ce incerca sa-si apere fiul de minia tatalui. Joi dupa amiaza, politistii au fost anuntati despre faptul ca femeia a fost gasita moarta in casa. Vecinii batrinei spun ca aceasta a fost omorita de sotul sau, Gheorghe Tronaru, in timp ce incerca sa il desparta pe acesta de fiul sau, Petrica, cu care se batea. "Eram pe strada cind a iesit Gheorghe si a inceput sa strige ca nevasta sa este moarta. Am intrat in casa si am gasit-o intinsa pe pat. Fiul ei era plin de singe. L-am intrebat ce s-a intimplat si mi-a zis ca tatal sau a venit beat acasa si a inceput sa se ia de el. La un moment dat, mama lui s-a bagat intre ei ca sa-i desparta si a fost impinsa de sot. A cazut cu capul de soba si a murit. Fiul ei a vazut ca-i moarta si cind a vrut sa-i zica tatalui, acesta l-a lovit cu securea in spate. Am anuntat politia imediat", ne-a spus Gheorghita Ion, unul dintre vecinii familiei Tronaru. Consatenii mai spun ca Gheorghe Tronaru isi batea frecvent fiul, iar mama incerca mereu sa-i desparta. "Nu este pentru prima data cind se iau la cearta. Tatal bea mereu si dupa aceea incepe scandalul. Astazi (ieri, n.r.), totul i-a fost fatal femeii. Mereu incerca sa-i desparta. Anul trecut Gheorghe Tronaru l-a batut pe fiul sau cu ranga, iar acum l-a bagat din nou in spital", povesteau, plingind, rudele. Cadavrul femeii a fost transportat la SML Vrancea pentru efectuarea necropsiei si pentru stabilirea cauzei mortii. Gheorghe Tronaru si fiul acestuia, Petrica, au fost ridicati de politie pentru audieri.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.