Local

Tribunalul ar putea avea un vicepresedinte de nota 3,80

Mihai Boicu
12 nov 2005 800 vizualizări
Judecatoarea Adriana Copaci va fi propusa la CSM

Judecatorul Adriana Copaci ar putea fi noul vicepresedinte al Tribunalului Vrancea, dupa cum ne-au declarat surse din Justitie, desi a pierdut concursul sustinut pentru ocuparea acestei functii. Sotia consilierului judetean Mihai Copaci a luat nota 3,80 la proba "Promovarea proiectului referitor la exercitarea atributiilor specifice functiilor de conducere", la concursul organizat de catre Consiliul Superior al Magistraturii in luna septembrie. Modalitatea prin care poate ocupa functia pierduta la concurs este numirea cu delegatie pina la organizarea unui nou concurs. Judecatorul Ioan Constantin, desi nu a recunoscut acest lucru, a spus ca va face aceasta propunere la Consiliul Superior al Magistraturii, in sedinta de marti a Colegiului de Conducere. "Propunerile vor fi centralizate la sedinta de marti a Colegiului, si tot marti vor fi trimise. Au fost discutii, deocamdata nu am nici o cerere scrisa pentru functia de vicepresedinte", ne-a declarat judecatorul Ioan Constantin, presedintele Tribunalului Vrancea. Judecatoarea Adriana Copaci a fost acuzata in aceasta vara ca a lovit o femeie, infuriata de faptul ca sotul sau era la un pas sa o calce cu masina pentru ca traversase strada neregulamentar si fara sa se asigure. Tot saptamina viitoare urmeaza a fi trimise la CSM propunerile pentru functiile de presedinti ai sectiilor penale, civile si comerciale din cadrul Tribunalului. Deocamdata, exista un singur dosar, pentru functia de presedinte al sectiei comerciale, depus de judecatorul Simona Nicolau.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.