Local

Crupier acuzat de escrocherie la ruleta de la Zimbru

Sebastian Oancea
5 sep 2005 2927 vizualizări
Mai multi jucatori de ruleta acuza un crupier ca i-a inselat de 7000 de euro si de 100 de milioane de lei, prin "minarii" la masina electronica

Jucatorii de ruleta din Focsani acuza crupierii de escrocherii. Simbata, unul dintre sefii de sala - crupier la restaurantul "Zimbru", a fost acuzat de jucatorii de ruleta ca i-a inselat sub ochii lor. Astfel, mai multi jucatori de jocuri de noroc s-au plins Garzii Financiare Vrancea ca, in seara de vineri, aflat in timpul serviciului, unul dintre crupierii de la restaurantul "Zimbru" i-ar fi escrocat de 7000 de euro si de 100 de milioane de lei la ruleta. Acestia spun ca au si dovezi, sustinind ca l-au filmat pe telefonul mobil al unuia dintre ei cind ii insela. "Noi am bagat bani grei la ruleta asta, bani care nu se regasesc in registrul contabil al domnului Manolita Ion (n.r. patronul restaurantului Zimbru, in incinta caruia se afla si o ruleta). Seful de tura baga cheia si sufla bila, atunci cind aceasta ajungea pe o culoare, pentru ca noi sa nu cistigam. L-am filmat pe telefonul mobil cind ne insela si vom folosi proba aceasta la instanta, pentru ca vom face plingere penala impotriva crupierului. De altfel, dupa cum vedeti, am chemat si Garda Financiara, pentru a constata escrocheria la care am fost supusi", a declarat Stefan Sandu, jucator care sustine ca a fost inselat la ruleta. La ora la care presa a ajuns in restaurantul Zimbru, ruleta cu pricina inregistra o eroare, astfel ca nici un jucator nu mai putea juca. De asemenea, doi inspectori din cadrul Garzii Financiare, care nu au dorit sa li se decline identitatea, verificau sesizarea facuta de jucatori. "A fost o defectiune la ruleta, ea s-a mai blocat, dar acum vreo trei saptamini. Nu am nici o vina pentru asta", ne-a spus crupierul invinuit, care nu a dorit sa isi decline identitatea. La rindul sau, patronul restaurantului, Ion Manolita, ne-a spus ca ruleta nu este proprietatea sa, ci ca este inchiriata, si ca nu poate fi tras la raspundere pentru eroarea pe care masina electronica o prezenta. "Fiecare masina de acest gen are defectele ei, eu n-am mai avut asemenea reclamatii. De altfel, stiu ca ea s-a blocat la ora 5 dimineata, vineri, cind am fost chemat de acasa ca sa constat acest incident", ne-a spus Ion Manolita. In functie de ce vor stabili lucratorii Garzii Financiare, crupierul ar putea fi cercetat penal pentru inselaciune, in cazul in care jucatorii care l-au reclamat ar face plingere penala la politie impotriva acestuia.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.