Local

38090 lei amenzi, 6 permise reținute și 4 certificate de înmatriculare retrase de polițiștii vrânceni în ultimele 24 de ore

Ziarul de Vrancea
2 ian 2023 2053 vizualizări

Prin intermediul unei informări de presă au fost făcute publice sâmbătă 31 decembrie 2022, ora 12:29, rezultatele acțiunilor desfășurate de polițiștii vrânceni în ultimele 24 de ore.

Acţiunile preventive ale polițiștilor vrânceni pentru menținerea unui climat de ordine și siguranță publică, desfăşurate în ultimele 24 de ore, au condus la aplicarea a 90 de sancţiuni contravenţuonale, în valoare de peste 38.000 lei.

La data de 30 decembrie a.c., polițiștii au intervenit la 48 de evenimente sesizate prin numărul unic pentru apeluri de urgență 112 și au constatat 28 infracțiuni. 

Pentru abaterile de la normele contravenționale, polițiștii au aplicat 90 de sancțiuni pentru încălcarea prevederilor privind ordinea și liniștea publică, protejarea populației împotriva unor activități comerciale ilicite sau încălcarea normelor rutiere.

Cele mai multe amenzi, au fost aplicate pentru nerespectarea normelor privind circulația pe drumurile publice, potrivit O.U.G nr. 195/2002.

Valoarea totală a sancțiunilor contravenționale se ridică la 38090 lei.

De asemenea, au fost reținute 6 permise de conducere și retrase 4 certificate de înmatriculare.

Pentru un sfârșit de an în siguranță, polițiștii vrânceni vor acţiona pe raza județului  pentru prevenirea şi combaterea faptelor antisociale iar efectivele de poliție rutieră vor utiliza autospecialele dotate cu aparatură radar, în vederea prevenirii excesului de viteză.

O atenție deosebită va fi acordată menținerii climatului de siguranță publică în noaptea dintre ani. 

Poliţiştii vrânceni vor fi prezenţi în stradă, în zonele cu aflux mare de public sau în cele în care vor fi organizate manifestări cu prilejul Revelionului. Aceștia vor patrula în zonele aglomerate, pregătiţi să intervină pentru prevenirea şi combaterea infracţiunilor stradale și aplanarea stărilor conflictuale.

Suntem la datorie!

Când aveţi nevoie de noi, apelaţi cu încredere 112 - Apelul Unic de Urgenţă!

În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.