Local

A inceput lupta pentru putere in PNL Vrancea

Mihai Boicu
29 aug 2005 870 vizualizări
Liberalii vrinceni au stabilit ieri calendarul alegerilor interne, in vederea organizarii Conferintei Judetene, programata pe 26 noiembrie.

Liberalii vrinceni au stabilit ieri calendarul alegerilor interne, in vederea organizarii Conferintei Judetene, programata pe 26 noiembrie. Delegatia Permanenta Teritoriala a decis ca norma de reprezentare la conferinta sa fie de 1 la 20. Alegerile din organizatiile comunale si din orase vor avea loc in urmatoarele doua luni. "Urmeaza ca organizatiile sa-si programeze data alegerilor. S-a stabilit ca fiecare membru al Biroului Executiv sa aiba in responsabilitate cite trei, patru organizatii", ne-a declarat Corneliu Momanu, presedintele PNL Vrancea. Deputatul spune ca nu mai vrea sa candideze pentru un nou mandat in fruntea organizatiei judetene. Un posibil succesor al sau este deputatul Nini Sapunaru, actualmente vicepresedinte PNL Vrancea. Oficial, acesta spune ca nu stie daca va candida, insa liberalii stiu sigur ca deputatul vrea sa fie viitorul lor presedinte al organizatiei. Corneliu Momanu ne-a declarat ca va propune Biroului Permanent ca data limita pentru depunerea candidaturilor sa fie fixata cu o saptamina inainte de alegeri, pentru a avea timp suficient pentru tiparirea buletinelor de vot. In alta ordine de idei, la sedinta de ieri a Delegatiei Permanente, care are loc o data la trei luni, presedintele PNL Vrancea a prezentat si un raport de activitate al Biroului Permanent de la ultima intrunire pina in prezent.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.