Local

Consiliul Judetean s-ar putea muta in sediul PSD

Mihai Boicu
25 aug 2005 948 vizualizări
Aceasta explicatia pentru ca s-au cheltuit 20 de miliarde de lei pentru sediu

Consiliul Judetean considera ca Raportul de control al Camerei de Conturi Vrancea la aceasta institutie a fost intocmit special pentru presa si pentru a aduce prejudicii de imagine acestei institutii. "Este indubitabil ca, in acest moment, Camera de Conturi Vrancea si in special directorul Ionel Petrea fac un joc al intereselor politice pe plan local, iar tinta acestui atac este in mod cert Marian Oprisan, presedintele institutiei. Si acest aspect va face obiectul unei actiuni in instanta si se va dovedi faptul ca scopul real al controlului a fost gasirea unor nereguli, care sa puna intr-o lumina nefavorabila administratia publica judeteana", se arata intr-un comunicat de presa al CJ Vrancea. Instutia condusa de Marian Oprisan considera ca inspectorii financiari au efectutat controlul cu "incalcarea oricaror norme deontologice si cu ignorarea nepermisa a documentelor justificative prezentate de functionarii institutiei". In ceea ce priveste sediul PSD din str. Republicii nr. 13, pentru care in ultimii trei ani s-au cheltuit 20 de miliarde de lei, CJ a gasit si o explicatie pe masura. "In documentele justificative puse la dispozitia reprezentantilor Camerei de Conturi s-a aratat in detaliu, de exemplu, ca toate cheltuielile efectuate la imobilul din strada Republicii nr. 13 din Focsani s-au facut cu respectarea legii si ca acest spatiu va avea ca destinatie desfasurarea activitatii administratiei publice judetene pe perioada unor lucrari de consolidare la actualul sediu, lucru trecut cu vedere si neconsemnat in raport", se arata in acelasi comunicat.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.