Local

Subprefectul renunta la politica, prefectul se mai gindeste

Mihai Boicu
11 aug 2005 909 vizualizări
Reprezentantii guvernului trebuie sa renunte la politica de anul viitor

Reprezentantii guvernului trebuie sa renunte la politica de anul viitor


Prefectul Ion Oprea se mai gindeste daca ramine in functie de anul viitor, atunci cind reprezentantii guvernului trebuie sa aleaga intre politica si administratie. Dupa cum se stie, reprezentantul guvernului in Vrancea este si vicepresedinte al organizatiei judetene a Partidului Democrat. Acesta spune ca asteapta sa vada care vor fi modificarile aduse Legii 340/2004 inainte de a se hotari. "Daca nu o sa mai fiu bun de Prefectura, nu o sa ramin. Poate din afara se vede altfel. Din martie am participat la cursuri de pregatire, dupa fiecare modul am dat in examene, iar in decembrie va fi ultimul", ne-a declarat prefectul. Acesta si-a apreciat cu calificativul "satisfacator" activitatea depusa pina acum in fruntea Prefecturii. In schimb, subprefectul Manole Merchea vrea sa ramina in functie in continuare. "Ramin in Prefectura, pentru ca am incurcat lumea, am fost la niste cursuri, ori aceste cursuri se vor termina cu un examen, iar daca il voi lua, si cred ca il voi lua, voi fi subprefect de meserie", ne-a declarat Manole Merchea. Subprefectul liberal este membru in Biroul Judetean al PNL Vrancea. De anul viitor, prefectii si subprefectii vor face parte din Corpul prefectilor, respectiv subprefectilor. Intrarea in rindul acestora se face prin concurs. Practic, orice persoana care are peste 30 de ani, un doctorat in stiinte juridice sau un mandat de parlamentar, poate concura cu actualii reprezentanti ai guvernului.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.