Local

Ionel Braileanu, singurul candidat pentru sefia Politiei Focsani

Dan Chiriac
26 iul 2005 1246 vizualizări
Vasile Dantes aspira la doua functii de conducere



Va fi Ionel Braileanu inlocuitorul lui Neculai Moisa?


In aceasta saptamina, la sediul Inspectoratului Judetean de Politie, se vor desfasura concursurile pentru ocuparea posturilor de sef al Politiei municipiului Focsani si al Serviciilor de Investigare a Fraudelor si de Ordine Publica. Deocamdata, nu a fost stabilita data la care va fi organizat concursul pentru ocuparea postului de sef al Serviciului Resurse Umane. Joi va fi desemnat inlocuitorul comisarului Victor Norocea, fostul sef al Serviciului de Investigare a Fraudelor, care a fost eliberat din functie in urma unui sondaj nefavorabil facut printre colegi. In competitie vor intra comisarul Ionel Balerca si comisarul sef Vasile Dantes, de la Biroul de Ordine Publica. O zi mai tirziu, comisarul sef Ion Braileanu, seful Biroului Arme, Explozibili si Substante Toxice din cadrul IPJ Vrancea, va concura de unul singur pentru ocuparea postului de sef al Politiei Focsani. Postul este vacant dupa ce comisarul sef Neculai Moisa a inaintat, la inceputul acestei luni, cererea de retragere din functie, pe motiv de boala. Pina vineri, interimatul este asigurat de comisarul Gheorghe Negoitescu, adjunctul lui Neculai Moisa. Dupa ce comisarul Gavril Iacob a devenit adjunctul sefului IJP Vrancea, postul de sef al Serviciului de Ordine Publica a ramas vacant. Concursul pentru ocuparea functiei se va desfasura pe 5 august, iar inscrierile se pot face pina pe 29 iulie inclusiv. Pina ieri isi manifestase intentia de participare la concurs doar comisarul sef Vasile Dantes, care, astfel, aspira la doua functii de conducere in cadrul IPJ Vrancea. Singurul concurs care va avea loc la sediul Inspectoratului General al Politiei Romane este cel pentru ocuparea postului de sef al Servicului Resurse Umane. Acesta a ramas vacant dupa pensionarea comisarului sef Aurel Dragnea si este vizat de trei ofiteri din IJP Vancea: subcomisarul Ionel Bitca, de la Politia Adjud, inspectorul principal Eugen Pislaru si subcomisarul Costel Dobrila, ambii de la Serviciul Resurse Umane.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.