Local

Boschetar gasit mort in fata locuintei

Iulia Crețu
30 mai 2005 678 vizualizări
Barbatul a decedat la citeva ore dupa ce s-a lovit la cap


Un barbat fara locuinta a fost gasit mort in cartierul Bahne, in fata blocului unde, timp de peste opt ani de zile, isi ducea umila existenta. Valeriu Lovin, de 55 de ani, cunoscut in cartier drept "Lulu Chioru", dormea la subsolul unui bloc de pe Aleea Caminului si traia din mila locatarilor. In cursul zilei de ieri, vecinii au solicitat interventia ambulantei pentru ca Valeriu Lovin a cazut in fata blocului si, dupa citeva ore, nu s-a mai ridicat de la locul sau. Vecinii povestesc ca barbatul a baut foarte mult de dimineata si nu a mai reusit sa-si mentina echilibrul atunci cind a incercat sa urce treapta de la intrarea in bloc. "El obisnuia sa bea destul de mult, insa nu era un om rau. La 11 dimineata era deja baut si s-a dezechilibrat cind a incercat sa intre in bloc, a cazut si s-a lovit cu capul de o bara metalica si cu spatele de coltul scarii. Cred ca s-a lovit si la plamini. L-am ajutat sa se ridice si pentru citeva ore nu a avut nimic. Insa, pe la 16.30 am chemat salvarea pentru ca nu mai misca. Cred ca l-a afectat si faptul ca a stat in soare puternic atit de mult timp si ca a baut extrem de mult", ne-a spus locatara Georgeta Teodorescu. Oamenii din cartier mai spun ca barbatul a decazut foarte mult dupa divortul de sotia lui. Se pare ca singurele rude ale lui Valeriu Lovin locuiesc in Petresti, insa nu a tinut legatura cu ele. "Era un amarit, isi mai faceau oamenii din cartier mila de el si-l ajutau cu o farfurie de mincare. Are copii, dar acestia sint plecati. O fata este prin Italia, iar un baiat e la puscarie. Nu stim exact care este cauza mortii lui, dar acum trei saptamini a fost batut bestial de un tigan din zona. L-a desfigurat si chiar a ajuns la spital. Cred ca si asta a contribuit la moartea lui", ne-a spus si Paula Holban. Cadavrul a fost transportat la Serviciul de Medicina Legala pentru efectuarea necropsiei, in urma careia se vor stabili imprejurarile in care a murit barbatul.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.