Local

Florile Dragostei, o cale catre celebritate

Andreea Negoiță
27 mai 2005 780 vizualizări
Ateneul Popular "Mr Gh. Pastia a gazduit, ieri, cea dea IX-a editie a Festivalului concurs judetean de interpretare de muzica usoara romaneasca "Florile Dragostei".

Ateneul Popular "Mr Gh. Pastia a gazduit, ieri, cea dea IX-a editie a Festivalului concurs judetean de interpretare de muzica usoara romaneasca "Florile Dragostei". Concursul a fost organizat pe trei sectiuni si a fost dedicat copiilor cu virste cuprinse intre 5 si 15 ani. "Este proiectul judetului nostru acest superb festival. De aici au plecat mai departe mari talente ca Andrei Marin, Cristina Zaharia si multe alte voci de aur. Acest concurs este o pepiniera pentru Festivalul "Florentin Delmar", care le va deschide multe usi spre lumea cintecului si a celebritatii. Daca cei care concureaza vor sa mearga mai departe se pot baza pe sprijinul si ajutorul nostru", ne-a spus Valentin Gheorghita, directorul Ateneului Popular. Fiecare dintre concurenti spera ca acest festival sa le aduca Trofeul si sa le deschida multe usi spre lumea muzicii. "Am emotii foarte mari deoarece toti participantii s-au descurcat foarte bine. Cel mai mult imi doresc ca acest concurs sa fie o rampa de lansare spre un viitor in muzica. Lumea muzicii este, deocamdata, un tarim putin necunoscut, de aceea sper ca acest festival sa-mi indrume pasii spre aceasta lume frumoasa a cintecului", ne-a spus Ana- Maria Crasneanu, o concurenta din cadrul sectiunii claselor V- VIII. Juriul, in frunte cu compozitorul si pianistul Viorel Gavrila, va acorda premiile pentru fiecare sectiune si Marele Trofeu al Festivalului.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.