Local

S-a intors la spital batut de acelasi barbat

Andreea Negoiță
16 mai 2005 847 vizualizări
Un barbat din comuna Brosteni a ajuns la spital dupa ce a fost batut de un vechi "prieten".

Un barbat din comuna Brosteni a ajuns la spital dupa ce a fost batut de un vechi "prieten". Politistii spun ca, in cursul zilei de simbata, au gasit in zona Pietei Moldovei un cetatean necunoscut care prezenta urme de violenta. Dupa cercetari au constatat ca intre Romeo I. si Florin O. a avut loc o discutie in contradictoriu. Se pare ca Romeo l-ar fi injurat pe Florin, iar acesta din urma a ripostat lovindu-l cu palma peste fata. In cadere, Romeo s-a lovit cu capul de un gard de fier. Victima sustine ca acest conflict s-a desfasurat in alte conditii si ca el nu l-ar fi injurat pe agresor. "El a venit la mine si mi-a spus ca nu mi-a ajuns ce mi-a dat luni. A scos o bita si m-a luat la bataie fara sa se bage cineva sa-l opreasca. M-am dus la apa sa ma spal, a venit dupa mine, mi-a mai dat una cu bita si norocul meu a fost ca s-au bagat niste baieti care erau in piata. Eu nu-l cunosc pe baiatul asta de nicaieri si nu stiu ce vrea de la mine. Stiu doar ca vinde ochelari in piata si ca m-a bagat de doua ori in spital", ne-a declarat Romeo I. Barbatul a mai fost internat saptamina trecuta, dupa ce si-a luat bataie de la acelasi tip. Victima este internata la sectia de Chirurgie a Spitalului Judetean cu traumatisme la cap si torace iar medicii sustin ca in momentul in care a ajuns la urgente era in stare de ebrietate. Cercetarile continua pentru a se stabili in ce imprejurari s-a consumat conflictul.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.