Local

15,62 m.c. de material lemnos, în valoare totală de peste 3400 lei în cadrul acţiunilor poliţiştilor vrânceni pentru protejarea fondului silvic

Ziarul de Vrancea
18 sep 2020 958 vizualizări

În urma activităţilor desfăşurate de poliţiştii vrânceni pe linia prevenirii și combaterii faptelor ilegale din domeniul silvic au fost aplicate 13 sancţiuni contravenționale şi au fost confiscați 15,62 metri cub de material lemnos, în valoare de peste 3400 de lei.

În perioada  10-16 septembrie a.c., polițiștii de ordine publică din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vrancea, împreună cu reprezentanți ai Gărzii Forestiere Focșani, ai Direcției Silvice Vrancea și ai ocoalelor silvice de regim au desfăşurat mai multe controale pe linia prevenirii şi combaterii faptelor ilegale asociate din exploatarea, transportul, deținerea, depozitarea, prelucrarea şi comercializarea materialelor lemnoase.În urma celor 127  controale, din care 120 desfășurate pe drumurile publice și 7 în fondul forestier, au fost aplicate 13 sancţiuni contravenţionale pentru încălcarea prevederilor Legii nr. 171/2010 actualizată – privind stabilirea și sancționarea contravențiilor silvice, în valoare totală de 5000 lei. Totodată, a fost dispusă măsura complementară a confiscării cantității de 15,62 m.c. de material lemnos, în valoare totală de peste 3400 lei.

BULETIN DE PRESĂ Nr. 331 din 18 septembrie 2020

 

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.