Local

Medicina vrinceana este deschisa la nou.

Ziarul de Vrancea
25 apr 2005 758 vizualizări
Medicii au inceput inlocuirea tratamentelor alopate cu cele naturiste.

Aparatura de ultima generatie prezentata in cadrul Tirgului National de Echipamente si Aparatura Medicala si Ingrijirea Sanatatii Expomed Focsani 2005 le-a facut cu ochiul medicilor si farmacistilor vrinceni. Vizitatorii au putut afla noutati in materie de medicina alopata sau alternativa, aparatura medicala, echipamente si consumabile de laborator. "Medicii oftalmologi au apreciat noul aparat pentru masurarea dioptriilor deoarece are un design modern si pot face masuratorile foarte usor. Au apreciat calitatea si pretul care este accesibil. Ne bucuram ca aparatura noastra a fost apreciata si in Vrancea", ne-a spus Adrian Istudor, reprezentant vinzari Expertmed. Un lucru promitator a fost ca medicii au fost de acord cu inlocuirea sau combinarea tratamentului alopat cu tratamentul naturist. "Este o dovada ca ne intoarcem la natura si asta ma bucura foarte mult. As vrea ca medicii si farmacistii sa aprecieze mai mult tratamentul naturist si sa educe oamenii de necesitatea tratarii anumitor afectiuni cu plante. Este mai bine sa prevenim decit sa tratam, asa ca nu trebuie sa uitam ca oamenii care se trateaza cu plante sint mai sanatosi", a spus Viorica Vintila, dr. biolog. Cu toate ca acest tirg s-a adresat in special cadrelor medicale, reprezentantii celor 15 firme expozante s-au aratat incintati ca au avut cumparatori si oameni de rind. "Era de asteptat ca oamenii sa vina sa cumpere ceaiuri si produse naturiste, insa am fost foarte incintat ca oamenii au venit sa cumpere dexinfectanti de la noi. Asta denota ca vrincenii sint interesati sa aiba o sanatate mai buna", a spus Szabo Zoltan, reprezentantul firmei Intercoop. Cele trei zile cit au poposit in Vrancea aceste firme cu specific medical au reusit sa aduca bucurie in sufletele oraganizatorilor, care s-au aratat multumiti de prestatia expozantilor si a medicilor vrinceni. "Cel mai mult ma bucura ca expozantii au fost multumiti. Acesta a fost si scopul nostru, insa cel mai important este ca medicii vrinceni au fost incintati si chiar s-au gindit la achizitia de aparaturura noua", a declarat Luminita Watchins, reprezentanta Cmerei de Comert, Agricultura si Industrie Vrancea. Firmele expozante au promis sa se reintoarca in Vrancea deoarece, dupa cum spun ei, medicii vrinceni sint deschisi la tot ce este nou in medicina.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.