Local

S-a aminat iar concesionarea Plajei Putna

Dana Chiorescu
11 apr 2005 721 vizualizări
Comisia intrunita la sfirsitul saptaminii la Primaria Vinatori a aminat din nou verdictul in cazul licitatiei pentru concesionarea Plajei Putna. Licitatia a mai fost aminata de citeva ori din decembrie de cind s-a hotarit concesionarea acestei zone de agrement. Ce parere au focsanenii despre aceasta situatie si cum si-ar dori sa arate Plaja Puna, puteti afla din sondajul urmator.

Nicu Lupici, 38 de ani, fara ocupatie, Focsani

"Nu stiu exact care este situatia, dar ar fi bine sa se gaseasca cineva care sa faca treaba acolo pentru ca Primaria, se vede ca nu si-a gasit timpul si fondurile necesare amenajarii acestei zone. E valabil si pentru Cring. Nu se mai face nimic, nu se amenajeaza nimic nu ai unde sa bei un suc sau o bere daca te duci sa joci un fotbal sau sa culegi o floare. Bine ca se fac baruri si discoteci in tot judetul. Astea asigura culturalizarea si relaxarea."


Violeta Pascu, 34 de ani, Focsani

"Nu ma intereseaza ce se intimpla cu plaja Putna. Nu obisnuiesc sa merg. Merg, daca am timp si bani, la mare, iar in rest nu ma omor nici cu bronzatul, nici cu scaldatul."


Bogdan Surtuc, 45 de ani, inginer, Focsani

"Am citit in ziar despre multele aminari la licitatia Plajei Putna. Nu e normal sa se chinuie atit sa gaseasca un investitor. Dupa ce ca de ani de zile plaja aia este intr-un hal fara hal, acum, cind in sfirsit s-au gindit sa o dea cuiva in grija, nu se hotarasc de la cine sa ia banii. Trebuiau incepute lucrarile din timp, din toamna, daca vroiau sa poata fi folosita macar vara asta. Peste o luna, o luna jumatate intram in sezon, iar cel ce va cistiga licitatia nu va avea timpul necesar sa faca nimic pentru anul asta, cu atit mai mult cu cit problemele acestei plaje sint nenumarate. Deci si anul acesta vom sta tot pe tapsanul pentru vite. Nu m-ar deranja asa tare daca ar exista alternative. Ar mai fi Doaga si strandul, dar la Doaga nu stiu ce se intimplase anul trecut, iar strandul nu l-as recomanda nimaniu si nici nu te simti ca la o plaja naturala. Ce e artificial, tot artificial ramine."


Elena Coman, 31 de ani, cadru medical, Focsani

"Pe mine nu ma intereseaza cine reuseste sa cistige licitatia ci doar ce va face pentru plaja asta. De copil obisnuiam sa merg la Putna dar acum nu iti mai vine. Nu ai nici nisip pe care sa stai, apa nu e curata, ca sa numai vorbim de faptul ca anual se ineaca multi oameni din cauza ghiolurilor. Deci, pentru a fi buna pentru baie, ar trebui gasite solutii pentru acestea. Nu stiu exact cum am putea proteja oamenii, probabil punind niste geamanduri in zonele periculoase, sau incercuite acele zone"¦ Ei ar trebui sa ceara parerea specialistilor si sa gaseasca solutia optima pentru a evita tragediile din fiecare vara. Este pacat sa nu o aducem la un standard de civilizatie. Mai ales vara, cind este foarte cald, simti nevoia sa iesi la aer, sa faci o baie, si nu prea ai unde la noi."


V.D., 52 de ani, contabil, Focsani

"Ar fi bine sa fie concesionata Plaja Putna pentru ca Primaria, dupa cite se vede, nu are banii necesari efectuarii unor investitii majore. Consider ca acolo se pot face multe pentru populatia Focsaniului si nu numai, in sensul crearii unui loc de agrement in care isi pot petrece timpul, atit tinerii, cit si cei mai in virsta. Acest loc este destul de aproape de oras si ar fi multi care ar merge acolo sa isi petreaca timpul liber. Este un lucru bine stiut ca focsanenii nu prea au zone verzi, nici in oras - stam foarte prost la capitolul parcuri - nici in afara lui. Daca nu au avut bani sau bunavointa pina acum, sper ca macar sa aleaga un ofertant serios , care sa transforme locul acesta aflat in paragina intr-o zona de agrement frumoasa, care sa poata realizeze ceea ce isi propune sau ce promite."


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.