Local

700 de milioane s-au cheltuit pentru refacerea drumurilor

Marius Grigorescu
11 apr 2005 767 vizualizări
Primaria Focsani se lauda ca a astupat o multime de gropi

Aproape 700 de milioane de lei a cheltuit pina in acest moment municipalitatea focsaneana prin Directia de Dezvoltare Servicii Publice pentru repararea strazilor din oras. Desi nu se simte o mare diferenta, drumarii Directiei de Servicii Publice, in parteneriat cu Compania de Utilitati Publice au efectuat in luna martie reparatii cu reciclatorul de asfalt pe o suprafata de 539 de metri patrati, pe strazile Unirea Principatelor, Anghel Saligny, Republicii, M. Kogalniceanu, Aleea Stadionului, Constructorului si Cuza Voda. Conform unei situatii intocmita de Daniela Miron, sefa compartimentului de reparatii strazi din cadrul DDSP, tot in luna trecuta, Primaria a mai efectuat pe o suprafata de 537 metri patrati reparatii la imbracamintea asfaltului cu mixturi asfaltice la cald, pe strazile Brailei, Bucegi, B-dul Garii si Cuza Voda. Tot in martie, au mai fost balastate strazile Siretului, Antrepozite si Constructorului, pe o suprafata de 54 de metri patrati. In luna februarie, municipalitatea se lauda ca a efectuat lucrari de balastare pe strada Vrancei si Arh. Ion Mincu, iar in Ianuarie, tot in parteneriat cu CUP RA, au fost efectuate reparatii cu reciclatorul pe B-dul Independentei, B-dul Unirii, B-dul Bucuresti si 1 Decembrie. Conform bugetului initial, Directia de Dezvoltare Servicii Publice mai are de cheltuit in acest an aproximativ doua miliarde de lei pentru reparatiile de strazi, o suma de doua ori mai mica fata de cea repartizata anul trecut. Cu toate reparatiile, aproape ca nu exista strada in Focsani fara o groapa, desi primarul Decebal Bacinschi spunea la inceputul acestui an ca strazile din oras arata bine dupa iarna scurta prin care am trecut.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.