Local

Oferta de joburi pentru Dumitrache

Doina Ganea
18 apr 2007 1785 vizualizări
Fostul director al Directiei Silvice Focsani, Laurentiu Dumitrache, s-a vazut nevoit sa predea luni si postul de sef de la Ocolul Silvic Dumitresti, deoarece s-a intors din concediu medical seful de drept, Gheorghe Stanciu.

Situatia a fost destul de delicata pentru ca, luni, la sedinta de analiza si bilant a activitatii Ocolului Dumitresti s-a prezentat atit Laurentiu Dumitrache, cit si Gheorghe Stanciu. Noul director al Directiei Silvice Focsani, Petrica Tudosa, a declarat ca ii va oferi fostului director al DS Focsani o alta functie. "Am analizat de curind cu cei de la Directia Silvica aceasta situatie sa vedem ce posibilitati sint si daca se potrivesc preferintelor domnului Laurentiu Dumitrache. Deocamdata, avem

doua posturi libere de inginer silvic in cadrul DS Focsani. Daca va dori, vom emite o decizie pentru unul din aceste posturi, pentru ca la noi codul muncii este mai rigid si dorim sa preintimpinam orice aspect neprevazut", a precizat actualul director al Directiei Silvice, Petrica Tudosa. Pe de alta parte fostul sef al Directiei Silvice, Laurentiu Dumitrache a declarat ca n-a fost luat prin surprindere de aceasta noua decizie. "Nu ma mai mira nimic, doar ca astept sa vad pina unde poate sa se mearga cu aceste «decizii». Tot ce stiu este ca in acest moment, pentru mine Directia Silvica a incalcat art. 41 din Constitutie, adica dreptul meu la munca", a afirmat Laurentiu Dumitrache. (D. GANEA)





În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.