Local

Procurorul Santa, scos la pensie de Basescu

Dan Chiriac
11 apr 2007 1503 vizualizări
Presedintele Traian Basescu a semnat ieri decretul de eliberare din functie a procurorului Atilla Santa, seful Sectiei urmarire penala de la Parchetul de pe linga Tribunalul Vrancea, care va iesi astfel la pensie

Procurorul isi anuntase inca de la inceputul acestui an intentia de a se pensiona, odata cu implinirea virstei cerute de lege. Printre cele mai cunoscute dosare cercetate de Atilla Santa se afla cel al exploziei trenului din gara Gugesti, produsa in vara anului 2004, dar si majoritatea infractiunilor de omor comise in judet. Printre ultimele dosare pe care le-a aflat in lucru s-a aflat si cel al presupusei profanari a sarcofagului in care-si doarme somnul de veci maresalul Alexandru Averescu din Mausoleul de la Marasti. Nu este exclus ca procurorul sa doreasca intrarea in avocatura, asa cum au ales si alti colegi de-ai sai care s-au pensionat in ultimii ani. (D. C.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.