Local

Vrincenii au invatat sa sune la 112

Mihai Boicu
7 apr 2007 765 vizualizări
230 de tilharii in plus fata de februarie 2006

Numarul de infractiuni comise in Vrancea a crescut, in luna februarie, cu 230 fata de aceeasi perioada a anului trecut. Din prejudiciul creat, de 3,516 milioane lei, s-a reusit recuperarea unui procent de 86%, dupa cum se arata in raportul de activitate prezentat de inspectorul sef Viorel Serbanoiu la ultima sedinta a Autoritatii Teritoriale de Ordine Publica. In luna februarie s-a reusit identificarea autorilor unui numar mare de tilharii comise in perioada anterioara. Numarul apelurilor la Serviciul Unic pentru

Apeluri de Urgenta 112 a fost de 1.113, cu 590 mai multe decit anul trecut. In ceea ce priveste aplicarea prevederilor noului Cod Rutier, inspectorul sef Viorel Serbanoiu a aratat ca Vrancea a fost singurul judet din Moldova unde au fost confiscate carute care circulau pe soseua E 85. De altfel, cinci accidente grave au avut loc din vina carutasilor, soldate cu doi morti si doi raniti grav. Pe primul loc in topul cauzelor producerii accidentelor se situeaza insa imprudenta in conducere, din pricina careia au avut loc 19 accidente grave, soldate cu trei morti si sase raniti grav. Din cauza traversarilor neregulamentare au avut loc 16 accidente, in care au murit patru persoane si au fost ranite grav alte cinci. Comandantul IPJ Vrancea a subliniat ca montarea dispozitivelor de reducere a vitezei linga mai multe treceri de pietoni din Focsani, unde in anii precedenti s-au inregistrat accidente grave, a facut ca in acele zone sa nu mai aiba loc evenimente rutiere. (M. BOICU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.