Local

Plaja Putna aproape de a fi instrainata

Marius Grigorescu
5 apr 2005 2643 vizualizări
Ieri, la sediul Primariei Vinatori, s-au deschis ofertele celor trei firme dornice sa concesioneze pentru 43 de ani Plaja Putna din loclaitate.

Ieri, la sediul Primariei Vinatori, s-au deschis ofertele celor trei firme dornice sa concesioneze pentru 43 de ani Plaja Putna din loclaitate. Desi s-au aflat ofertele, verdictul urmeaza insa sa fie dat vineri. Oferta cea mai mare a fost facuta de SC Portos SRL Focsani, care a oferit un pret de 201.000 lei/m2. Celelalte doua firme participante, SC Lepsacom SRL si SC Prodecom SRL Vinatori au oferit 45.500 lei/m2 si respectiv 100.000 lei/m2. "Astazi (ieri - n.r), s-au desfacut ofertele firmelor participante si urmeaza ca vineri sa fie dat verdictul. Comisia va mai analiza pina atunci in baza unor criterii si va acorda un anumit punctaj fiecarei firme in functie de cifra de afaceri, angajati, etc", ne-a declarat Gheorghe Macovei, primarul comunei Vinatori. Daca va fi declarat cistigator, iar licitatia nu va fi contestata, patronul pub-ului "Full Moon", Liviu Zara, va trebui sa investeasca sume importante pentru a transforma Plaja Putna intr-un loc atractiv pentru vrinceni. Conform conditiilor impuse de Caietul de sarcini, firma cistigatoare va trebui sa se apuce de investitii chiar cu acest an, Primaria Vinatori avind dreptul de a rezilia contractul de concesiune in cazul in care nu sint respectate conditiile impuse. Pe linga localul "Full Moon", Liviu Zara are si doua sali de internet caffe.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.