Local

Accesarea fondurilor o inveti facind

Mihai Boicu
22 mar 2007 799 vizualizări
Reprezentantii Prefecturii au facut o ieri prezentare a modului si conditiilor in care se pot obtine finantari de la Uniunea Europeana in cadrul sedintei de Dialog Social.

"Accesarea fondurilor nu este o stiinta, este o tehnica, pe care o inveti facind. Dar pentru asta trebuie sa pui osul la treaba", a spus Camelia Cotun, directorul Directiei de Integrare Europeana din cadrul Prefecturii. "Este cea mai tare prezentare din judetul nostru!", a spus la final Ion Roman, presedintele Patronatului Intreprinderilor Mici si Mijlocii. Victoria Diaconu, directorul Inspectoratului Teritorial de Munca, si-a exprimat disponibilitatea sa vina la intilnirile agentilor economici organizate de Patronatul IMM, sa le explice legislatia europeana. De asemenea, Ionel Duta, directorul Directiei Sanitare Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor, a spus citeva dintre regulile pe care trebuie sa le indeplineasca agentii economici pentru a ramine in continuare pe piata. Acesta le-a cerut insa oamenilor de afaceri sa vina la sediul Directiei pentru a le spune exact conditiile pe care trebuie sa le respecte. "Noi doi avem doua servicii distincte: unul de igiena, pentru autorizarea procesatorilor, si unul de sanatate animala, pentru autorizarea fermelor. Oricine vine la noi primeste o fisa cu cele «zece porunci»", a spus Ionel Duta. (M. B.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.