Local

Nu discut cu echipa de control

Mihai Boicu
20 mar 2007 971 vizualizări
Controlul desfasurat la Spitalul Judetean de Urgenta "Sf. Pantelimon" de catre Ministerul Sanatatii nu s-a incheiat inca.

Directorul Nicolae Moise sustine ca nu are nici un fel de tangenta cu echipa de control, dupa ce la precedentul control a fost acuzat ca nu a permis inspectorilor sa intre in spital. "Eu nu discut cu ei, ii las sa faca controlul si atit. Sint liberi sa mearga sa controleze ce vor", ne-a declarat Nicolae Moise. Acesta a spus ca nu comenteaza motivele pentru care este supus unei noi verificari de catre Ministerul Sanatatii, la o saptamina dupa ce a fost repus in functie de Curtea de Apel Galati. Inspectorii Directiei de Control si ai Directiei de Audit din Ministerul Sanatatii Publice au ca tema de

control modul in care au fost cheltuiti banii Spitalului Judetean. Echipa de control este aceeasi care a efectuat controlul de la Spitalul Judetean din Vaslui, in urma caruia a fost schimbata conducerea unitatii. Reamintim ca Nicolae Moise, vicepresedinte al PD Vrancea, a fost demis de la conducerea Spitalului Judetean de Urgenta "Sf. Pantelimon" dupa ce a fost acuzat ca nu a lasat o chipa de control sa inspecteze spitalul, precum si de alte nereguli ce tin de igiena si organizarea circuitelor unitatii. (M. B.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.