Local

Patronii repara drumul la Vizantea

Dan Chiriac
5 apr 2005 834 vizualizări
Satenii din Vizantea au renuntat la protest

Cinci agenti economici din comunele Vidra, Cimpuri si Bolotesti vor contribui la repararea drumului judetean 205 E, ce leaga Vidra de Cimpuri. In aceste conditii, satenii din Vizantea au renuntat la protesul anuntat pentru ieri dimineata. Localnicii au amenintat ca vor iesi in strada pentru a opri circulatia masinilor cu gabarit de peste 7,5 tone care tranziteaza zona, din cauza faptului ca drumul s-a rupt. "Am vorbit cu cei de la Prefectura si Consiliul Judetean si se vor rezolva probleme cu drumul. Cinci agenti economici s-au oferit sa dea pietris pentru repararea drumului. Avem nevoie si de ajutorul celor de la SC Drumuri si Poduri SA. Acestia trebuie sa ne ajute atit tehnic cit si cu oamenii lor pentru interventia manuala", ne-a declarat Fanica Ciubotaru, primarul din Vizantea. Duminica seara, Consiliul Local Vizantea s-a intrunit si, in urma discutiilor cu cetatenii, edilii au reusit sa-i convinga pe oameni sa renunte la blocarea drumului. Totusi, localnicii spun ca, daca promisiunile nu vor fi onorate, saptamina viitoare vor iesi in strada. Drumul Vidra - Cimpuri este practic distrus pe o portiune de un kilometru pe raza comunei Vizantea, din cauza circulatiei masinilor de mare tonaj si a precipitatiilor. In zona, exista o restrictie de circulatie pentru masinile mari. Politistii spun ca aceasta este amplasata de cei de la drumuri judetene, de foarte mult timp. "Indicatorul exista pe podul din punctul «Tulburea», pe o portiune mica de drum. Cum agentii economici vor repara acest drum, restrictia circulatiei masinilor de peste 7,5 tone va disparea. Nu exista ruta ocolitoare pentru aceste masini. In zona va aparea un indicator de limitare de viteza, de 20-30 km/h", ne-a declarat subcomisarul Adrian Huzum, din cadrul Serviciului Politiei Rutiere. Drumul ce leaga Vidra de Cimpuri are 20 de kilometri lungime, din care mai bine de trei sferturi tranziteaza comuna Vizantea. Zilnic, pe aceasta sosea circula zeci de masini de mare tonaj.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.