Local

Mariana cu identitate necunoscuta

Dan Chiriac
14 mar 2007 1312 vizualizări
Politistii incearca sa afle identitatea unei femei de aproximativ 30 ani, care se recomanda "Mariana Deac"

Politistii Compartimentului Urmariri din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale solicita ajutorul cetatenilor pentru identificarea unei persoane care a fost gasita in urma cu aproape o luna pe DN 2 D. Politistii de la postul de politie Birsesti au depistat pe data de 17 februarie 2007 o femeie care se deplasa pe jos, pe directia Valea Sarii - Birsesti. Aceasta s-a recomandat ca fiind "Mariana Deac" si a precizat ca a locuit sporadic la manastirile din Moldova, printre care si la cea din satul Lepsa. Verificarile efectuate de politisti au stabilit insa ca femeia nu a stat niciodata la Manastirea Lepsa. Asupra sa au fost gasite doua genti de rafie, de culoare albastra, care contineau diferite articole de imbracaminte. Femeia, cu virsta aproximativa de 30 ani, pare a fi suferinda psihic si nu a putut fi identificata pina in prezent. Aceasta este internata la sectia de psihiatrie de la Spitalul Dumbraveni. Semnalmentele "Marianei Deac" sint: 1,60 m inaltime, slaba, par saten, ochi albastri. La data in care a fost gasita de politisti era imbracata cu o geaca de stofa gri, cu o alta geaca de fis neagra, fusta neagra inflorata, batic albastru si cizme de cauciuc albastre. Ca semn particular, aceasta are o cicatrice circulara pe frunte, pe partea dreapta, cu diametrul de un centimetru. Cine poate da relatii despre identitatea acestei femei ratacite este rugat sa anunte cea mai apropiata sectie de politie sau sa sune la numarul unic de urgenta gratuit 112. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.