Local

Soferitele amendate cu flori

Dan Chiriac
9 mar 2007 777 vizualizări
De 8 martie, politistii de la rutier le-au facut conducatoarelor auto o frumoasa surpriza.

Postati pe toate bulevardele orasului, ofiterii si subofiterii au oprit autoturismele conduse de doamne si, dupa ce au refuzat sa vada documentele prezentate de soferite, le-au oferit acestora cite o floare si o felicitare din partea Politiei. "Ma gindeam ca am depasit banda continua, desi nu se intimplase asa, nu stiam cu ce am gresit, dar dupa ce am primit atentia din partea politistilor le-am multumit si am apreciat gestul facut", a declarat una dintre soferitele oprite pe bulevardul Unirii. Pe linga traditionalul "La multi ani!", politistii si-au exprimat speranta ca doamenle sa nu fie implicate in evenimente rutiere si nici sa nu fie amendate sau sanctionate in aceasta primavara. "Cu aceasta ocazie doamnele care vor gresi la volan vor fi iertate si vor primi doar un avertisment constind in traditionalul «La multi ani!»", a promis subcomisarul Adrian Huzum, din cadrul SPR Vrancea. Politistii au organizat o actiune similara si cu ocazia zilei de 1 Martie, cind pe strazile

orasului au fost impartite martisoare. Cu toate acestea, la redactie au sosit reclamatii potrivit carora dimineata politistii au oferit flori doamnelor, iar dupa-amiaza amenzi. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.