Local

Batrina arsa de vie in timp ce facea focul

Dana Lepadat
7 mar 2007 1928 vizualizări
Femeia avea un handicap si nu a reusit sa se salveze

Polixenia Dobre, o batrina de 65 de ani, a murit dupa ce a luat foc in locuinta sa din Cimpeneanca, in timp ce se straduia sa aprinda focul in soba. Batrina nu putea sa se deplaseze deoarece suferea de handicap locomotor si nu a mai reusit sa se salveze. Potrivit informatiilor furnizate de Inspectoratul Judetean de Politie, batrina a luat foc dupa ce hainele i s-au aprins de la focul din soba. Polixenia a fost gasita in casa de vecini, care au stins focul, insa nu au reusit sa o salveze si pe ea. Din spusele primarului comunei, Ioan Dumitru, femeia era singura pe lume, insa cu ea locuia si o familie in gazda. Din nefericire, nici unul dintre chiriasi nu era acasa in momentul incendiului. Vecinii au gasit impreuna cu Politia 4000 RON in casa femeii, bani pe care aceasta ii strinsese pentru inmormintare. "Femeia avea un handicap, nu putea sa mearga si asta a dus mai mult la incidentul nefericit. Avea intr-adevar si o

virsta avansata pentru starea ei. Avea o familie cu un copil care stau la ea in gazda, dar am inteles ca nu erau acasa in acel moment. Va fi inmormintata crestineste. Vecinii au gasit impreuna cu politistii 40 de milioane de lei vechi in casa ei, bani pe care batrina ii strinsese pentru un astfel de eveniment. Una dintre vecine chiar si-a luat angajamentul ca se va ocupa de toate formalitatile", ne-a spus ieri primarul Ioan Dumitru. (D. LEPADAT)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.