Local

Sanctiuni si autosanctiuni pentru boschetari

Dana Lepadat
1 mar 2007 1408 vizualizări
Directorul Serviciului Comunitar de Evidenta a Persoanelor Focsani, cms. sef Sixf Tataru, a anuntat la ultima sedinta a Consiliului Local ca s-a autosanctionat anul trecut, evident la "sugestiile" primite de la superiorii sai, pentru ca in urma cu jumatate de an a intocmit carti de identitate pentru oamenii strazii, cazati de primarie in adapostul de pe Stadionul Tineretului, si a scris la rubrica "adresa" "boschetar" sau "fara spatiu".

Pentru ca "rusinea" a fost semnalata de presa la vremea respectiva,

comisarul sef a fostul nevoit sa se sanctioneze singur, cel putin pe hirtie, cu reducerea salariului cu 20 la suta timp de trei luni. Nu a scapat nici agentul sef Veronica Mihailescu in urma plingerii depuse la Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii. Tot "pe linia starii si practicii disciplinare", agentul sef a fost "mustrata" in scris de catre sefi. Devaluirile au fost facute in fata alesilor locali cu prilejul dezbaterii raportului de activitate al institutiei pe anul 2006. Biroul deserveste o populatie de 221.861 persoane, in care este inclus municipiul Focsani si 33 de comune arondate, iar anul trecut 16.964 de oameni au avut nevoie de serviciile personalului de aici. Cei mai multi vrinceni au dorit preschimbarea actelor de identitate, eliberarea certificatelor de nastere si operarea schimbarilor de domiciliu, insa nu au fost putine nici cererile de vize de resedinta, transcrierile de acte de stare civila ori eliberarea

de librete de familie. La capitolul "parti negative" angajatii serviciului se vaita de lipsa spatiului de lucru (sala de asteptare, ghiseu, birouri) dar si de spatiul mic de arhivare. (Dana LEPADAT)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.