Local

Intrecere socialista la OJCA

Gabriel Sava
27 feb 2007 808 vizualizări
Consultantii agricoli vrinceni se lauda cu cota de lapte, sustinind ca se afla pe primul loc la nivel national

Cei 14 consultanti agricoli din cadrul Oficiului Judetean de Consultanta Agricola (OJCA) Vrancea au reusit sa termine din nou primii actiunea de informare a beneficiarilor de cota de lapte din judet, potrivit celor declarate de conducerea institutiei. Inceputa in a doua saptamina din luna ianuarie, actiunea de instruire privind sistemul cotei de lapte s-a finalizat pe 12 februarie. "Am reusit sa ne organizam si sa finalizam informarea a 40% din totalul beneficiarilor cotei de lapte, ceea ce inseamna peste 7.500 de vrinceni. Pentru ca noi derulam in continuare, alaturi de APIA, actiunea de informare cu privire la depunerea cererilor de sprijin in agricultura, am decis sa marim numarul celor care beneficiaza de popularizarea sistemului cotei de lapte, asa ca am extins instruirea pentru inca 1.255 de crescatori de vaci de lapte. Trebuie spus ca, la data la care noi am terminat procentul minim de 40% din

beneficiarii cotei de lapte, ne-am situat din nou pe primul loc la nivel national", a precizat directorul Ion Rosu. Consultantii vrinceni au obtinut locul fruntas si in campania de inscriere a vrincenilor in registrul cotei de lapte dar si la numarul cooperativelor agricole infiintate. Directorul Ion Rosu spera ca si actiunea de informare si sprijin privind subventiile acordate in agricultura, derulata alaturi de Agentia de Plati si Interventie in Agricultura, sa fie finalizata tot pe un loc fruntas. Pentru rezultatele deosebite obtinute de OJCA Vrancea, ANCA a decis sa infiinteze in Vrancea un Centru Regional de Formare Profesionala. Acesta va functiona la Focsani, cel mai probabil de la jumatatea acestui an si va asigura pregatirea de specialitate a consultantilor din toata regiunea. (Gabriel SAVA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.