Local

Masini expirate la Ambulanta

Gabriel Sava
19 feb 2007 1103 vizualizări
Conducerea Serviciului Judetean de Ambulanta (SAJ) va face in cursul acestei saptamini o analiza detaliata a parcului auto al institutiei.

Danut Ceamburu, directorul interimar, spune ca va analiza in Consiliul de Administratie nevoia urgenta de reparatii a unora dintre autospeciale. Trebuie precizat ca, in urma cu mai putin de doua luni, una dintre cele doua autospeciale de grad 0, cele mai bine dotate cu aparatura medicala, a stat "pe dreapta" circa o luna din lipsa fondurilor destinate reparatiilor. Fiat-ului respectiv ii era necesara inlocuirea cutiei de viteze. O astfel de piesa noua ar fi ajuns la 30.000 RON, cu mult peste posibilitatile SAJ. "S-a optat pentru cumpararea de piese la second hand si ne- a costat si asa, cu manopera cu tot, circa 8.000 RON", a spus seful SAJ. Danut Ceamburu spune ca intentioneza sa repare doar acele masini care mai pot circula, din totalul de 67 de vehicule, 34 avind norma de casare efectuata inca o data. Asfel, 30 de autospeciale Dacia Break sint folosite de mai mult de 10 ani, in conditiile in care norma de casare este de 5 ani. Alte trei masini de acest tip au fost deja retinute pentru casare, nemaiputind fi folosite din cauza faptului ca nu mai prezinta siguranta in deplasare. Pe linga

aceste probleme, Danut Ceamburu spera ca Ambulanta sa primeasca in scurt timp autospecialele promise de Ministerul Sanatatii Publice pentru inceputul acestui an. (Gabriel SAVA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.