Local

Rocada intre sefi de politie la Odobesti si Marasesti

Dan Chiriac
7 feb 2007 1498 vizualizări
Unii dintre acestia au imbatrinit in aceleasi functii

Politia oraselor Marasesti si Odobesti ar putea avea noi sefi in perioada urmatoare. Preventiv, vor fi mutati din posturi in special sefii de structuri care s-au aflat in scaune mai mult de sapte ani. Este si cazul comisarului Neculai Braileanu, seful Politiei Odobesti, care ar putea fi mutat la Marasesti. Deja, primele miscari de personal in acest sens incep sa se produca. Intr-un comunicat al IJP Vrancea se arata ca seful Politiei orasului Marasesti a solicitat eliberarea din functie. "Prin raport, seful Politiei orasului Marasesti, comisarul Catalin Arghire, a solicitat conducerii inspectoratului eliberarea din functia detinuta si mutarea sa la resedinta inspectoratului pe o functie corespunzatoare gradului si pregatirii profesionale. Raportul ofiterului a fost analizat in sedinta consiliului de conducere a inspectoratului si s-a hotarit mutarea acestuia pe functia de ofiter specialist la Serviciul de Combatere a Crimei Organizate", se arata in comunicatul IJP Vrancea. Catalin Arghire poate prelua functia doar dupa ce va primi avizul Directiei de Combatere a Crimei Organizate din IGPR. Daca se va primi acordul, seful politiei Marasesti va fi mutat la Focsani, iar postul sau ar ramine vacant si va fi scos la concurs. Se pare ca cel mai interesat si preferat pentru functie ar fi actualul sef al Politiei orasului Odobesti, comisarul Neculai Braileanu, care ar dori in acest fel sa aiba locul de munca mai aproape de casa. In realitate, dupa cum ne-au declarat surse de la virful IJP Vrancea, acestuia i s-a spus ca nu mai poate ocupa aceasta functie, intrucit se afla in acest post de sapte ani, fapt care ar putea ridica probleme de integritate potrivit noilor norme transmise de Politia Nationala. Neculai Braileanu este de loc din satul Rachitosu, comuna Garoafa, si este fratele sefului Politiei municipiului Focsani, comisarul sef Ion Braileanu. Aceleasi surse din politie ne-au mai precizat ca in locul sau ar putea fi transferat in interes de serviciu, pina la organizarea concursului, seful Biroului Comunal de Politie Vidra, comisarul Marcel Petrea, aflat acum la o specializare. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.