Local

Politist cercetat pentru fals

Dan Chiriac
23 ian 2007 1631 vizualizări
Agentul de politie Sorin Tutoveanu, de la Biroul de Siguranta Rutiera in Mediul Urban, este cercetat de procurorii vrinceni pentru savirsirea infractiunii de fals.

Subofiterul de politie este acuzat ca a intocmit doua procese verbale la o tamponare produsa pe data de 8 octombrie pe soseaua Vrancei. Cum autovehiculele implicate in incidentul rutier nu aveau asigurare obligatorie platita, politistul ar fi acceptat sa intocmeasca un nou proces verbal, de data aceasta datat cu ziua de 12 octombrie. In baza celui de-al doilea proces verbal intocmit de politist, proprietarii celor doua autovehicule urmau sa-si ridice daunele de la societatea de

asigurari. Inspectorii de la asigurari au observat ceva necurat si au sesizat organele abilitate. "Avem cunostinta de acest aspect in urma sesizarii firmei de asigurari. Se pare ca agentul ar fi intocmit doua procese verbale. Am inaintat dosarul la Parchetul de pe linga Tribunalul Vrancea, competent a face cercetari in acest caz", ne-a spus comisarul sef Viorel Serbanoiu, seful politiei vrincene.Dosarul a fost inregistrat la Parchet, iar cercetarile vor continua in acest caz. "Politistul este cercetat pentru savirsirea infractiunii de fals. Dosarul se afla la procuror care efectueaza urmarire penala in cazul agentului de politie", ne-a spus Ion Lefter, prim-procurorul Parchetului Vrancea. Daca va fi gasit vinovat, politistul risca sa primeasca, pe linga sanctiunea penala, si o pedeapsa pe linia de munca, putindu-se ajunge pina la suspendarea din politie. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.