Local

Raluca Dan, secretar de judet oficial

Dana Lepadat
12 ian 2007 3358 vizualizări
Potrivit unui comunicat de presa postat ieri pe site-ul Agentiei Nationale a Functionarilor Publici (ANFP), directorul Directiei de Relatii Interne si Internationale din cadrul Consiliului Judetean, Raluca Dan, este in mod oficial noul secretar al judetului.

Directorul Directiei de Relatii Interne si Internationale nu a avut contracandidat pentru acest post si va fi numita prin dispozitie de catre presedintele istitutiei, Marian Oprisan, in urmatoarele trei zile. Noul secretar de judet nu a putut fi contactat ieri de reporterii nostri pentru eventuale declaratii despre noua sa functie administrativa. Dupa cum se stie, postul de secretar de judet a ramas liber in toamna anului trecut cind fostul secretar general Romeo Paul Postelnicu si-a dat demisia la presiunile social-democratului Marian Oprisan, care-si vedea amenintata pozitia si autoritatea.Desi este un tehnocrat prin excelenta, Postelnicu a fost acuzat ca a pus umarul, alaturi de actuala Putere, la debarcarea sa din fruntea administratiei judetene. Pina acum, interimatul secretariatului CJ Vrancea a fost asigurat de doua juriste din cadrul Directiei Juridice a legislativului vrincean, respectiv Luminita Oanele si Camelia Matau. Surse din institutie ne-au declarat ca Marian Oprisan a dorit sa aiba un om de mare incredere in acest "post cheie" si, se stie, Raluca Dan se bucura de aprecierea sa, fiind si membra PSD. Dupa numirea in acest post, aceasta va fi obligata sa renunte la functia politica. (D. L.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.