Local

Feriti-va de Teparul mascat

Liliana Nenciu
3 ian 2007 2030 vizualizări
Tinarul hot se face ca vrea sa schimbe patru bancnote de 500 RON

Un tinar de 25 - 30 de ani, imbracat cu o geaca groasa si "mascat" cu ajutorul unui fes tras bine pe ochi, dar si cu gluga ridicata, a reusit sa dea cel putin trei "tunuri" de milioane de lei vechi inaintea venirii anului nou. Astfel, tinarul s-a prezentat la doua benzinarii din Focsani, dar si la un supermarket, cerind sa i se schimbe patru bancnote de 500 RON fiecare. Dupa ce a primit banii schimbati, hotul a sustras din teancul primit citeva bancnote si a inapoiat banii sub pretextul ca doreste doar "foi" de 100 RON, nu si de 50 RON. Casierii abordati si inselati de tinar au returnat cele patru bancnote de 500 RON primite initial, insa nu au mai numarat sumele pe care ei le dadusera in schimbul celor 2.000 RON. Cind si-au dat seama ca au fost trasi pe sfoara a fost prea tirziu,

deoarece delincventul parasise locatiile. Conform informatiilor noastre, in doar doua zile, politistii focsaneni au primit trei plingeri de la casierii inselati. Cu ajutorul camerelor de filmat din incintele locatiilor vizitate de tinar, oamenii legii au facut portretul robot al infractorului si sint pe urmele acestuia. Din cele aflate de reporterii cotidianului nostru, se pare ca hotul este din Focsani, desi politistii au luat in calcul si varianta ca el sa se fi aflat in trafic prin Vrancea. In total, la cele trei firme unde a actionat, s-a constatat un prejudiciu de 2.500 RON. Nu este exclus ca hotul sa fi dat si alte lovituri de acelasi gen, insa cei inselati sa nu fi facut plingere la Politie. Nedepistat inca de politisti, tinarul ar putea da si alte lovituri in zilele urmatoare, presupunind ca de Revelion si-a luat "liber". In mod bizar, insa, Politia Municipiului Focsani a preferat sa deruleze ancheta fara sa anunte populatia, prin intermediul mass-media, astfel incit cei care ar putea fi inselati sa fie avertizati de existenta hotului si a metodei sale de "lucru". (Radu TOMESCU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.