Local

Plugusor despre sefi la Brigada 8 Artilerie Mixta

Dan Chiriac
22 dec 2006 3127 vizualizări
Militarii Brigazii 8 Artilerie Mixta "Al. I. Cuza" Focsani au avut parte ieri de un spectacol inedit pe platoul unitatii.

Cel mai apreciat a fost plugusorul spus de citiva militari si care au dat prin urari detalii de culise despre activitatea sefilor si colegilor. Astfel, s-a aflat ca seful de stat major este poreclit "Tataie", ca adjunctul brigazii fumeaza sapte pachete de tigari si bea patru cafele pe zi, iar doctorul nu vine la serviciu pentru ca este plecat la Tirgu Ocna si "nu-l gasesti sa dai cu tunul". Col. dr. Radu Ignat, seful Brigazii, a fost urat de subalterni, care i-au transmis ca la anul sa devina general!

Spectacolul a cuprins si un concert sustinut de muzica militara a Garnizoanei. Militarii cu alamuri au incintat asistenta cu un program specific. Din cadru nu a lipsit nici Mos Craciun care le-a oferit cadouri tuturor. La sfirsit, comandatul a oferit un cocktail. Tot ieri, militarii au oferit cadouri la 40 de copii de la gradinita din Nanesti. Darurile au constat in jucarii, dulciuri si hainute, in valoare totala de 15 milioane de lei vechi. "Tinind cont de faptul ca trupele noastre au intervenit si au stat la inundatii mai ales in Nanesti, am ramas legati de oamenii de acolo. Am vrut sa facem copiilor din comuna o bucurie", a spus col. dr. Ignat Radu. Banii pentru aceste cadouri au venit din donatia cadrelor. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.