Național

Știți care sunt cele mai murdare două obiecte dintr-un restaurant?

Ziarul de Vrancea
13 mar 2018 424 vizualizări

Regulile de igienă pentru restaurante sunt foarte stricte, dar cu toate acestea se întâmplă ca anumite obiecte cu care noi clienții intrăm în contact să fie pline de microbi. Cel mai indicat este să te speli pe mâini imediat după ce ai consultat meniul. Paginile lui sunt atinse de zeci de oameni zilnic și nimeni nu îl curăță, mai ales dacă este din hârtie, scrie Descopera.

Unele restaurante au căutat să rezolve această problemă. În fiecare zi șterg meniurile cu dezinfectant. Oricum, din momentul în care este șters până ți-l pune ospătarul în mână va trece pe la foarte multe persoane, așa că nu te baza prea tare pe acest lucru. Un studiu realizat la cererea unui televiziuni americane citat de Reader’s Digest a demonstrat că meniul unui restaurant conține 185.000 de bacterii, de 16 ori mai mult decât solnița. Aceasta este al doilea cel mai murdar obiect dintr-un restaurant.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.