Național

Face Ponta un pas înapoi?

Ziarul de Vrancea
10 sep 2013 536 vizualizări
"Consecinţa stopării proiectului RMGC, ştergerea judeţului Alba de pe harta economică"

Premierul Victor Ponta a declarat, ieri, că în situaţia respingerii proiectului privind Roşia Montană consecinţa negativă este "ştergerea judeţului Alba de pe harta economică", menţionând că doreşte ca toţi parlamentarii PSD să voteze în cunoştinţă de cauză şi nu pe "criterii politice". Ponta a fost întrebat dacă va mai exista o discuţie cu parlamentarii PSD pentru a fi pusă la punct o poziţie a partidului în subiectul Roşia Montană. "Nu, pentru că eu le cer colegilor mei de la PSD să voteze în cunoştinţă de cauză, până nu văd proiectul de lege şi nu audiază lumea, nu au cum să fie în cunoştinţă de cauză. E o problemă importantă, care priveşte pe de o parte îngrijorarea şi opoziţia unei părţi din societate, pe de altă parte însă vorbim şi de consecinţele negative. Faptul că de exemplu judeţul Alba practic îl ştergem de pe harta economică a ţării şi despre celelalte consecinţe. Motiv pentru care toţi cei de la PSD vreau să voteze, când vor vota pentru sau contra, în cunoştinţă de cauză şi nu pe criterii politice", a afirmat Ponta.
Comisia juridică din Senat a adoptat, ieri, în unanimitate, un aviz negativ la proiectul de lege privind unele măsuri aferente exploatării minereurilor auro-argentifere din perimetrul Roşia Montană şi stimularea şi facilitarea dezvoltării activităţilor miniere în România.




În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.