Național

Alexandra Stan, snopită în bătaie de managerul său

Ziarul de Vrancea
17 iun 2013 1017 vizualizări
MOZAIC STIRI NATIONALE: Cântăreaţa Alexandra Stan a fost bătută de managerul ei şi, după ce a coborât din maşina condusă de acesta cerând ajutorul participanţilor la trafic, la ieşirea din municipiul Constanţa, a fost luată de un echipaj al Poliţiei Rutiere şi dusă la Spitalul de Urgenţă.

Potrivit poliţiştilor, pacienta a ajuns sâmbătă la spital, cu multiple echimoze la nivelul feţei, acordându-i-se îngrijirile medicale corespunzătoare, fără a fi necesară spitalizarea.
Alexandra Stan a declarat, ieri, că a fost bătută şi înjurată de managerul ei, Marcel Prodan, la studioul de înregistrare, după ce artista s-a arătat interesată de sumele câştigate în urma concertelor susţinute, precizând că în ultimele şase-şapte luni ea nu a primit niciun ban. Ulterior, ea a povestit pentru România TV clipele de groază prin care a trecut. Cantăreaţa a povestit cu ochii în lacrimi momentele de groază prin care a trecut sâmbătă atât în studioul de înregistrări, cât şi în drumul spre casă. Marcel Prodan, impresarul cântăreţei, s-a enervat când i s-a cerut socoteală la bani şi a început să o lovească cu pumnii şi picioarele. "Am încercat să ma lupt cu el, dar m-a lăsat lată. Apoi m-a smucit şi m-a urcat în maşină să mă ducă acasă la ai mei. În faţa unui club din Constanţa a oprit maşina, m-a scos afară şi a început să dea iar în mine. Mi-a dat picioare în spate, în rinichi. Am reuşit să fug plină de sânge şi un individ de altă naţionalitate a încercat să mă ajute. El a venit iar după mine şi am avut noroc că s-a oprit un echipaj de poliţie", a povestit solista la România TV. Cântăreaţa originară din Constanţa vrea să-şi facă dreptate în instanţă. "Am depus deja plângere împotriva lui Marcel Prodan", a spus Alexandra.
Solista povesteşte cum relaţia dintre ea şi manager s-a degradat uşor, uşor pe fondul unor probleme personale ale agresorului. "Nu m-a bătut niciodată. Până acum un an lucrurile au mers perfect. De un an de zile nu i-a mai păsat de proiectul nostru. Avea probleme personale. Când a auzit la studio că aduc vorba de bani a început să dea în mine şi să mă înjure. Eu nu ştiu câţi bani am de luat, pe cât cânt. Nu am mai primit bani de vreo şase, şapte luni",a mărturisit vedeta.

Becali vrea învoire din închisoare pentru a participa la chermeza fiicei

Tribunalul Bucureşti a judecat ieri cererea lui Gigi Becali de întrerupere pentru trei luni a pedepsei de trei ani de închisoare, pe care acesta a început să o execute la 20 mai, după condamnarea în dosarul schimbului de terenuri cu Ministerul Apărării. Gigi Becali a spus în faţa instanţei că una dintre fiicele sale împlineşte 18 ani în 7 iulie şi că doreşte foarte mult să participe la majoratul acesteia. Un alt motiv pentru care Gigi Becali i-a cerut judecătorului să îl lase liber trei luni este pentru a-şi face ordine în afacerile pe care le are, respectiv la societăţile Arcom Bucureşti, Avicola Iaşi şi Uzina Mecanică Drăgăşani, precum şi la FC Steaua, dar şi să-şi gestioneze împrumuturile personale făcute rudelor şi apropiaţilor. Becali i-a cerut judecătorului să îl lase în libertate pentru a rezolva pe cât posibil aceste probleme de afaceri, iar angajaţii pe care îi are să poată fi plătiţi în continuare. Gigi Becali a arătat că, în opinia sa, poate fi lăsat trei luni în libertate, pentru că o astfel de situaţie nu ar ar ofensa opinia publică şi nici nu ar crea o stare de pericol social, precizând că a făcut donaţii şi acte de caritate de-a lungul anilor. El a mai arătat că nu putea participa în consiliile de administraţie ale acestor societăţi pe care le deţine pentru că ar fi fost acuzat de conflict de interese, dată fiind calitatea sa de europarlamentar şi, ulterior, de deputat. Gigi Becali s-a plâns că statul român a fost rău cu el şi că tot ce îşi mai doreşte acum este să-şi facă ordine în afaceri, după care să se întoarcă în penitenciar şi să execute pedeapsa. Becali a spus că nu va accepta niciodată ca fetele şi soţia lui să vină la închisoare pentru vizită şi că telefonul la care are drept zilnic îl foloseşte exclusiv pentru a vorbi cu Mihai Stoica şi cu antrenorul echipei Steaua, Laurenţiu Reghecampf.

Cristian Preda îşi strange ultimele bagaje din PDL

Europarlamentarul Cristian Preda se consideră exclus "de facto" din PDL şi spune că nu mai vede posibilă o reintegrare a sa în formaţiune în condiţiile în care nu se mai identifică cu vreuna dintre deciziile unui partid ''aflat în derivă''. "Propunerea BPN de a mă suspenda, pentru şase luni, din PDL va fi analizată în următorul Consiliu Naţional de Coordonare, forul care decide - de iure - în asemenea situaţii. Nu se ştie când anume va fi reunit CNC. Atunci când şedinţa va avea loc, voi uza de dreptul meu la apărare, fiindcă mă consider profund nedreptăţit. Nu îmi fac, însă, iluzii. De facto, sunt exclus, în sensul că nu mai pot participa la vreo reuniune a PDL. Cum nu mă mai identific cu vreuna dintre deciziile unui partid aflat în derivă, mi-e foarte greu să cred că o reintegrare e posibilă", precizează luni europarlamentarul, într-o postare pe blog. "Ultimele evenimente - declaraţia lui Blaga de înfrăţire cu P.C. Chinez, reproşul adresat lui Traian Băsescu pentru convocarea unui referendum scump, ca şi condiţionarea înscrierii pe listele de candidatură la PE de plata unui tribut lunar către conducerea partidului - mă fac să cred că nu mai am nimic în comun cu PDL. Acest partid nu mai e nici democrat, nici liberal. Cetăţenii de centru-dreapta au nevoie de o altă forţă politică, pentru a-i mobiliza şi reprezenta", mai afirmă europarlamentarul.

Falcă, achitat definitiv pentru luare de mită

Primarul municipiului Arad, Gheorghe Falcă, a fost achitat definitiv, ieri, de instanţa supremă în dosarul în care a fost judecat pentru luare de mită şi abuz în serviciu privind o tranzacţie imobiliară făcută în anul 2005. Judecătorii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie au respins recursul procurorilor Direcţiei Naţionale Anticorupţie şi au dispus achitarea primarului Gheorghe Falcă pentru cele două acuzaţii. În acelaşi dosar, instanţa i-a achitat şi pe Francisc Demeter, administrator al SC Elecon Plus SRL Arad, Radu Gavril Vasil, director al aceleiaşi firme, şi Florica Mioara Popa, şef Serviciu administrare patrimoniu în cadrul Primăriei Arad.
Potrivit procurorilor, în cursul lunii martie 2005, în calitate de primar al municipiului Arad, Gheorghe Falcă, ar fi primit de la Francisc Demeter şi de la Radu Vasil un imobil mai valoros cu 111.550 de euro decât apartamentul dat la schimb. Această tranzacţie s-ar fi efectuat pentru ca, în schimb, primarul Falcă, fin al preşedintelui Băsescu, să-i favorizeze pe cei doi presupuşi mituitori în obţinerea, la un preţ subevaluat, a unui teren aparţinând Consiliului Local Arad, situat în centrul oraşului.

Relaţiile cu Rusia, resetate prin rugăciune

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, a declarat ieri că Grupul ecumenic de rugăciune al Parlamentului României este una din structurile cele mai importante care leagă ţara noastră de ortodoxie şi poate ajuta la resetarea relaţiilor cu Rusia. "Grupul ecumenic de rugăciune este una dintre structurile cele mai importante care ne leagă de ortodoxie. Dacă vrem să deschidem şi să ne refacem, să resetăm relaţiile cu Rusia de exemplu, această structură este una dintre cele mai importante", a spus Zgonea.
Biroul Permanent al Camerei Deputaţilor a aprobat, marţi, suportarea din bugetul Camerei a sumei de 45.220 de lei reprezentând cheltuielile pentru organizarea, în septembrie, de către Grupul ecumenic de rugăciune din Parlamentul României a acţiunii "Mic dejun cu rugăciune". La acţiune vor participa 150 de invitaţi străini şi români, parlamentari şi reprezentanţi ai vieţii religioase, culturale şi din mediul de afaceri, înalte feţe bisericeşti, oameni de cultură şi ziarişti.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.