Național

"Verişorii" lui Chuck Norris din Parlamentul Romaniei

Ziarul de Vrancea
7 ian 2013 944 vizualizări
Parlamentarii din actuala legislatură au completat cu generozitate rubrica "alte activităţi, hobby-uri" din CV-urile publicate pe site-urile Parlamentului. Foarte mulţi dintre ei sunt pasionaţi de arte marţiale, printre aleşi aflându-se destui posesori de centură neagră.

Senatorul Şerban Valeca, profesor universitar la Universitatea Piteşti şi preşedinte al Consiliului Ştiinţific al Institutului de Cercetări Nucleare, este antrenor de karate - Centura Neagră 6 Dan - şi preşedinte de onoare al Federaţiei Române de Karate Tradiţional, aflată sub înaltul patronaj al Casei Regale.
Deputatul Florian Nicolae, fondator şi preşedinte al Clubului Sportiv "Nova Force", dar şi susţinător al Ansamblului folcloric "Muntenia", este şi antrenor de arte marţiale de contact.
Deputatul Constantin Adăscăliţei, absolvent al Facultăţii de psihologie şi asistenţă socială, are atestat de antrenor de arte marţiale, acordat de M.T.S., fiind vicepreşedinte al Federaţiei Române de Karate Tradiţional şi maestru emerit al sportului. Posesor al centurii negre 4 Dan în Karate tradiţional, Adăscăliţei a fost medaliat cu aur la Campionatele Europene – 1996, iar în perioada 1995-1996 a fost multiplu campion naţional.
Deputatul Vicenţiu-Mircea Irimie a fost, până în anul 1989, instructor de arte marţiale, având centura neagră 1 Dan. În perioada 1990-1992, Irimie a fost instructor de arte marţiale la trupele de desant aerian, precum şi instructor de karate shotokan-fudokan.
La rândul său, deputatul Gheorghe Roman notează, la secţiunea "Hobby-uri", că practică Taekwon-do (centura neagră 2 Dan) şi că îi place fotbalul şi baschetul.




În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.