Național

RCS&RDS vrea să scoată Discovery şi de pe reţeaua de cablu

Ziarul de Vrancea
29 nov 2012 795 vizualizări
RCS&RDS a solicitat Consiliului Naţional al Audiovizualului (CNA) aprobarea să scoată canalele Discovery şi de pe reţelele sale de cablu, analogic şi digital, după ce, pe 23 noiembrie, compania de telecomunicaţii a scos Discovery Channel şi de pe reţeaua sa de satelit Digi.

Reprezentanţii CNA au explicat ieri că RCS&RDS invocă în adresa depusă la Consiliu, prin care solicită scoaterea canalelor Discovery de pe reţelele sale de cablu (n.r. - care au peste două milioane de abonaţi), expirarea contractului pe care operatorul de cablu îl are cu compania Discovery. Acordul de retransmisie între Discovery şi RCS expiră pe 30 noiembrie.
Totodată, RCS&RDS a solicitat CNA aprobarea pentru introducerea în grilele sale a două canale BBC - BBC Entertainment şi BBC Knowledge, unul de la data de 1 decembrie 2012, iar altul de la data de 1 ianuarie 2013.
CNA nu a luat în discuţie solicitările RCS&RDS şi prima şedinţă publică în care ar putea să analizeze adresa companiei de telecomunicaţii ar urma să aibă loc marţea viitoare.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 2

Adaugă comentariu
riki, acum 4158 zile, 8 ore, 41 minute, 23 secunde
Treci pe TELECABLU ! 36 ron televiziune 100 programe digitale si internet 100Mbps
rcs rds, acum 4158 zile, 9 ore, 9 minute, 31 secunde
bai frate rcs rds chiar ca se duce in jos rau,cine este la carma acestei companii ori nu stie ori este prost informat de ceea ce vrea publicul roman,stiu doar ca cei care lucreaza acolo nu mai stiu ce citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.