Național

Bucureştenii vor să prepare cea mai mare salată din lume

Ziarul de Vrancea
14 sep 2012 522 vizualizări
O nouă încercare de doborâre a unui record mondial la Bucureşti - cea mai mare salată din lume -, va avea loc pe 23 septembrie.

Evenimentul va avea loc la Complexul Exporom. Intrarea este liberă, iar vizitorii şi voluntarii, care se pot înscrie în continuare să ia parte la prepararea salatei, vor beneficia de transport gratuit, cu autocarul, de la staţia de metrou Republica, începând de la ora 8.00.
La pregătirea celei mai mari salate din lume vor fi folosite următoarele ingrediente: 6 tone de roşii, 4 tone de salată verde, 4 tone de castraveţi, 2 tone de ardei, 2 tone de ceapă, 2 tone de morcovi, 400 kilograme măsline, 800 litri de ulei de măsline şi 400 kilograme de sare. Salata va fi pregătită între orele 10.00 şi 18.00, când experţii Guinness World Records sunt aşteptaţi să valideze recordul.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.