Național

Fenechiu îi ameninţă pe procurori că "vor veni 7,4 milioane de români pe ei"

Ziarul de Vrancea
17 aug 2012 732 vizualizări
Crin Antonescu a zambit încurcat cand a fost întrebat despre declaraţiile fostului său subaltern: "Ideea de răscoală populară împotriva procurorilor nu e deloc simpatică"

"Mă îngrijorează faptul că procuratura face abuzuri grosolane în ce-i priveşte pe oamenii simpli şi recurge la procedee în afara legii. Faptul că s-ar verifica votul de la referendum nu m-ar deranja, dar modul în care o fac e un abuz în serviciu şi procurorii, cu tot cu şefii lor, vor trebui să răspundă. Garantat vor răspunde! La DNA şi Parchet nu va rămane pe veci aceeaşi conducere aservită lui Traian Băsescu!" Declaraţia aparţine vicepreşedintelui PNL Relu Fenechiu, într-un interviu acordat Ziare.com. Liderul PNL Iaşi spune că "mă întreabă oameni simpli cu care mă întalnesc «Vor veni si la mine?» Ferească-i Dumnezeu pe procurori cand vor veni 7,4 milioane de români pe ei, atunci va fi cum a spus Monica Macovei (război civil - n.r.)". În legătură cu faptul că, la randul său, a fost cercetat şi trimis în judecată într-un dosar de corupţie, deputatul liberal a spus: "Sunt antrenat, de cate ori am fost la DNA, de 5-10 ori nu mai contează."
Vineri seară, la Realitatea TV, fostul şef pe linie de partid al lui Relu Fenechiu i-a nuanţat acestuia declaraţiile, evitand întrebarea privind atacul deputatului ieşean la adresa procurorilor şi arătand, la fel ca şi acesta, spre declaraţia Monicăi Macovei, spunand că speră să nu fie nici un război civil în România. "Ideea de răscoală populară împotriva procurorilor nu e deloc simpatică", a spus Crin Antonescu, adăugand că "nu e cea mai fericită idee, dar ideea că şi procurorii răspund în faţa legii e cuprinsă în lege".


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 4

Adaugă comentariu
paul, acum 4261 zile, 58 minute, 56 secunde
fenechiule, nenorocit ce esti si vei fi .....CARE 7 MILIOANE BA CAND JUMATATE ESTE FRAUDA, PE BUNE CRED CA NICI 4 MILIOANE NU SUNT, RESTUL SUNT MASLUIRILE PRIMARILOR USL, DE CE NU A SCOS 70% SI LA citeste integral
titus, acum 4261 zile, 5 ore, 2 minute, 23 secunde
Fenechiule laso mai moale ca ai rahat dupa tine, ce nu incape in 2 garnituri tren. Toti mamuini cu figuri fraude si altele acum bateti din gura.Minteni o veti lua pe coaja.
tia stroie, acum 4261 zile, 7 ore, 59 minute, 17 secunde
vai de tara asata si de nuoi,de copiii nostri, de romani saracii ajunsi sa aiba presedinte un nemernic,putoi,cartofor imberb de presedinteCRIN LAURENTIU ANTONESCU!!! pacat de numele antonescu acum citeste integral
pufi, acum 4261 zile, 11 ore, 55 minute, 41 secunde
Oileeeeu! Ce fiorooooooooos!
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.