Național

Criminalul ziaristei din Iaşi, găsit mort într-o pădure

Ziarul de Vrancea
22 iul 2012 769 vizualizări
El se înjunghiase în inimă

Bărbatul din Iaşi care şi-a ucis sora şi pe fetiţa acesteia, în vârstă de cinci luni, a fost găsit mort, sambătă seara, într-o pădure din judeţul Neamţ. Potrivit anchetatorilor, acesta avea trei răni în zona inimii produse prin înjunghiere, din primele concluzii reieşind că ar fi vorba de o sinucidere. El este suspectat că şi-a ucis sora, în vârstă de 29 de ani, şi pe fetiţa acesteia, în vârstă de cinci luni. Cele două au fost găsite, joi seară, înjunghiate mortal în apartamentul în care locuiau, din cartierul ieşean Alexandru cel Bun. Trupurile celor două erau pline de sânge, iar femeia avea gâtul tăiat, cele două fiind descoperite de către soţul femeii. Tânăra era angajată de doi ani ca profesor de cultură civică la Penitenciarul din Iaşi, iar după naşterea fetiţei intrase în concediu de maternitate. Ea activase timp de câţiva ani, ca jurnalist, în presa locală.
Fratele femeii este considerat principalul suspect în cazul crimelor, în apartamentul tinerei fiind găsite actele de identitate ale tânărului, un rucsac şi un caiet pe care scria: "Lumea asta e stricată. Sunt într-o altă lume". Rudele femeii înjunghiate susţin că aceasta se certa tot mai des, în ultima perioadă, cu fratele ei, George Guraliuc, în vârstă de 23 de ani, acesta locuind tot în Iaşi, într-o garsonieră din cartierul Nicolina. Tânărul a fost căutat de anchetatori atât la domiciliul său, cât şi la locuinţa părinţilor din comuna ieşeană Plugari, însă nu a fost găsit. Rudele victimei susţineau că de câteva zile nu au reuşit să mai comunice cu George Guraliuc, acesta plecând de acasă. Surse din rândul anchetatorilor afirmau că, după comiterea dublei crime, atacatorul s-a spălat la chiuveta din baia locuinţei sorei sale, aceasta fiind găsită plină de sânge. Managerul Spitalului de Psihiatrie Socola din Iaşi, medicul Călin Scripcaru, a declarat, vineri, că tânărul a fost internat timp de trei săptămâni în această unitate medicală, el fiind externat la începutul lunii iunie.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.