Național

The Sun: Cristian Gog, "omul care şi-a oprit inima"

Ziarul de Vrancea
13 mai 2012 917 vizualizări
Caştigătorul concursului "Românii au talent" a fost prezentat de tabloidul britanic alături de caştigătoarea ediţiei londoneze a concursului

Cristian Gog, câştigătorul marii finale a show-ului "Românii au talent" de la Pro TV, este prezentat într-un articol din publicaţia britanică The Sun ca fiind "bărbatul care şi-a oprit propria inimă". După cum se ştie, finala "Românii au talent" a fost câştigată vineri seara de un bărbat care şi-a redus pulsul la zero. Cristian Gog, care s-a denumit "mentalistul magic", a fost conectat la un aparat care măsoară impulsurile electrice ale inimii (EKG) şi a fost asistat de doi medici, "în turul său de forţă de sfidare a morţii", scrie thesun.co.uk.

Publicaţia britanică relatează că bărbatul în vârstă de 31 de ani a afirmat la sosirea pe scenă: "În această seară voi risca totul. Îmi voi risca viaţa. Pentru acest act, am nevoie de ajutorul unui medic. Voi aduce în direct o provocare morţii". Apoi, el a fost testat şi aparatul care măsoară impulsurile electrice ale inimii a arătat o oprire totală a activităţii sale cardiace.

Nefiind mulţumit numai cu atât, Cristian a deschis apoi o servietă închisă cu un cifru, din care a scos coli de hârtie pe care erau scrise exact comentariile pe care juraţii emisiunii "Românii au talent" le făcuseră cu câteva minute înainte, la începutul reprezentaţiei sale.

După câştigarea premiului în valoare de 100.000 de lire (120.000 de euro), Cristian Gog a spus: "Atunci când am făcut actul am rămas fără bătăile inimii, iar acum am rămas fără cuvinte", mai notează thesun.co.uk.

Locul al doilea în finala "Românii au talent" a fost ocupat de Mihai Petraiche, care a impresionat prin dansul său de robot, iar pe poziţia a treia s-a clasat Cristian Leana, care a rezolvat cuburi Rubik, cu o singură mână şi în timp ce era legat la ochi.

 

Premiul britanic a fost de cinci ori mai mare


În Marea Britanie, un număr de dresaj canin, realizat de adolescenta în vârstă de 17 ani Ashleigh Butler şi câinele ei Pudsey în vârstă de şase ani, a câştigat finala emisiunii "Britain's Got Talent". Adolescenta şi partenerul ei patruped au executat în finală un număr spectaculos de dresaj, care a impresionat juriul şi a primit cele mai multe voturi din partea telespectatorilor britanici. Show-ul lor a fost realizat pe o compoziţie muzicală extrasă de pe coloana sonoră a celui mai recent film din seria "Misiune: Imposibil". Premiul încasat a fost de cinci ori mai mare decat cel atribuit în România: 500.000 de lire sterline.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.